CK Producties
Image default
Woningen

Succes of mislukking? Kopers zullen profiteren

appartement te huur

De eerste indruk kan de transactie met potentiële kopers afronden of onderbreken. Voor de een zijn alleen details voor een ander onoverkomelijk. Maar waar geven kopers echt om? Wat kunt u doen om verkoopkansen te vergroten?

Renovatie: U kunt ook renoveren

Het klinkt misschien raar, maar je kunt het huis ook renoveren. Want hoewel potentiële kopers op zoek zijn naar comfort, is te geavanceerd zijn meestal een lastig probleem. Zeker als je kiest voor standaard materialen of overdreven flitsende afwerkingen. Dit is een factor die transacties voor maar liefst 90% van de kopers verstoort. Verouderde constructies zijn dus geen probleem: 82% kan dit niet tolereren. Kies daarom voor de gulden snede.

Tip: Moet u meerdere renovaties uitvoeren om het gebouw te upgraden? Zorg er allereerst voor dat de constructie van de woning is opgelost. Bovendien is het het beste om de oorspronkelijke stijl van het gebouw te minimaliseren. Kies daarom bij het innoveren hoogwaardige materialen die passen bij de kenmerken van uw huis.

Verouderde keuken of badkamer: mogelijk gesloten

In 1982 waren mosgroene bidets in uw badkamer heel gebruikelijk. Je keuken heeft nog hetzelfde bloemenbehang, en de bruine kasten zijn uit die periode. Niet iedereen wil dit zien. Het plaatsen van een nieuwe badkamer of keuken is een flinke investering. Daarom is het voor 31% van de kopers teleurstellend als deze data verouderd zijn.

Tips: Zorg ervoor dat uw keuken en badkamer een gevoel van ruimte en licht geven. Oudere huizen hebben meestal keukens met donkere, zware kasten. En de kleur van uw badkamer kan ook verouderd zijn. Dan heb je een beste vriend: witte verf. Verf kan de wereld veranderen. Het belangrijkste was dat kopers het potentieel van deze ruimtes zagen en zich niet overweldigd voelden. Een kleine investering in deze ruimtes kan het verschil maken.

Gevel: de telefoonkaart van het huis

Het eerste dat kopers zien, is de voorkant van het huis. Voor 25% van de transacties is de transactie afhankelijk van de staat waarin deze zich bevindt. Daarom is het niet onbelangrijk om aan dit deel van uw woning de nodige aandacht te besteden.

Tip: zorg voor een goede eerste indruk! Misschien heeft uw buitenmuur verf nodig? U kunt ook uw voortuin renoveren met wat kleur en leven. De rit naar het tuincentrum kan anders zijn. Verwijder ook alle afvalcontainers.

een huis kopen

https://be.propenda.com