CK Producties
Image default
Industrie

Ontvang kwalitatief vuurvast materiaal van deze ervaren specialist

Laat vuurvast materiaal leveren en installeren door een echte specialist in dit vakgebied en vertrouw op het beste resultaat! Thermiek BV uit Geldermalsen is zo’n vuurvast specialist, die bovendien iedere opdrachtgever een complete dienstverlening op maat aanbiedt. Al decennialang werken ze binnen verschillende afdelingen aan complete projecten voor bedrijven uit allerlei sectoren. Door een vakkundige en volledige aanpak van ieder vraagstuk, leveren ze jou niet alleen een kwalitatief, maar ook een duurzaam resultaat. Bovendien kun je van deze specialist verwachten dat je deskundig geadviseerd wordt over de toepassing van vuurvast materiaal. Wat voor vuurvast-isolerende bekleding je ook nodig hebt; de experts van Thermiek BV bieden jou gegarandeerd een passende oplossing.

Een service van A tot Z vanuit verschillende afdelingen

Sinds 1984 is Thermiek BV uit Geldermalsen actief door heel het land als een echte specialist in vuurvast materiaal. Door hun uitgebreide ervaring hebben ze hun dienstverlening sterk kunnen uitbreiden. Zo hebben ze een afdeling Engineering die de tekeningen verzorgt, analyses van materialen uitvoert en installaties en materialen inspecteert. Ze richten zich onder meer op chemische eigenschappen, smeltpuntbepaling en vuurvastheid op de lange termijn. Daarnaast beschikt Thermiek BV over een prefabafdeling waar betondelen en vormblokken zoals branderstenen, togen en branderplaten volledig zelf en onafhankelijk worden gefabriceerd, eventueel met de hulp van een gespecialiseerde modelmaker. Dit bedrijf maakt zijn producten zowel voor gebruik voor eigen projecten als voor opdrachtgevers.

Neem contact op met deze expert in vuurvaste materialen

Wil je uitsluitend materialen, zoals vuurvast beton en vuurvaste stenen, door deze specialist laten leveren? Ook dan staat het personeel van Thermiek BV voor je klaar. Zij adviseren je uitgebreid over de juiste toepassing van vuurvaste materialen voor je isolatie. Bezoek de website van deze vuurvast specialist en neem contact met hen op voor meer informatie over de mogelijkheden, bijvoorbeeld op het gebied van prefab materialen of levering.