CK Producties
Image default
Auto's en Motoren

Je CBR theorie-examen in 1x halen? Wel met 123-theorie!

Een auto theoriecursus waardoor je binnen een mum van tijd kan slagen voor het CBR examen, bestaat dat? Ja dat bestaat! 123-theorie biedt uitstekende theoriecursussen aan met een zeer hoog percentage slagingskans. En die mum van tijd, dat is bij ons binnen 1 dag. Sneller dan dat kan jij je theoriecertificaat niet halen! Wil jij ook niets liever dan in 1 dag het theorie examen halen? Lees dan snel verder!

Wat maakt de theoriecursussen van 123-theorie bijzonder?

Door de unieke lesmethode, het leren in een groep en de rustige manier van lesgeven lukt het onze docenten altijd om de meeste cursisten binnen 1 dag te laten slagen voor het officiële theorie examen. Onze docenten hebben heel veel geduld, ervaring, herhalen de lesstof totdat het voor iedereen duidelijk is, hebben de beste ezelsbruggetjes en tips voor jou paraat en zijn vooral gewoon lekker relaxed. Het grootste voordeel van onze theoriecursus is natuurlijk dat je binnen 1 dag geslaagd kan zijn voor het CBR theorie examen. Maar een tweede en ook erg groot voordeel is dat je geen oersaaie theorieboeken hoeft aan te schaffen. Want die heb je met ons helemaal niet meer nodig!

Alle theorie die je moet kennen wordt namelijk klassikaal behandeld en uitgelegd. Voor de theorie waarvan wij weten dat deze lastig te onthouden is hebben wij de beste ezelsbruggetjes, trucjes en tips. Jij zal dus ook die moeilijke theorie hierdoor nooit meer vergeten. Na de klassikale uitleg mag je oefen examens gaan maken. Je komt hierdoor in aanraking met de verschillende vraagstijlen en ontdekt meteen over welke theorie er vragen gesteld zullen gaan worden bij het echte examen. Ook weet je na elk oefen examen of de lesstof al voldoende in je hoofd zit.

Onze theoriecursus is een all-in cursus. Zo zijn drankjes zoals koffie en thee en een overheerlijke lunch bij de prijs inbegrepen. Ook het vervoer van en naar het CBR en je examenplek worden door ons geregeld. Jij hoeft je dus alleen druk te maken om het leren van de lesstof, de rest nemen wij voor jou uit handen.

Check de website voor alle informatie

Inschrijven voor een theoriecursus in Groningen, Den Haag, Rotterdam, Utrecht of Maastricht? Bij ons kan het allemaal! Bekijk alle cursuslocaties, de beschikbare data en de aanvangstijden op onze website. Heb je jouw ideale locatie en datum gevonden? Top, schrijf je direct in en we zien je snel!

https://www.123-theorie.nl/