CK Producties
Image default
Auto's en Motoren

Schadeherstel en occasionverkoop: dé garage in regio Schijndel

Zoekt u een fijne garage in Schijndel of directe omgeving van Schijndel? Een garage waar al uw schade gerepareerd wordt en waar u de apk en ander onderhoud kunt laten verrichten? Dan bent u op zoek naar Autobedrijf Hurkmans Dinther B.V. Deze garage is gevestigd in het plaatsje Heeswijk Dinther. Niet alleen kunt u hier schade laten herstellen en onderhoud laten uitvoeren, u kunt hier ook verschillende modellen occasions van talloze automerken aanschaffen. De garage uit omgeving Schijndel is voorzien van BOVAG-keurmerk en sinds 1969 actief. Sinds de oprichting – inmiddels ruim een halve eeuw geleden – is het bedrijf in handen van dezelfde familie gebleven. Voor de occasions en diensten worden eerlijke prijzen gerekend.

Woont u ook in omgeving Schijndel?

Als u in Schijndel, of in de nabijheid van Schijndel woont, heeft u geluk: de genoemde garage uit Heeswijk Dinther is gemakkelijk te bereiken. Dat geldt ook als u uit de plaatsjes Wijbosch, Boschweg of Hovenbraak afkomstig bent. Klanten uit deze plaatsen behoren al jaren tot de klantenkring van de garage uit regio Schijndel. Autobedrijf Hurkmans Dinther B.V. heeft alleen échte vaklieden in dienst, die weten wat ze doen. Zij weten raad met alle modellen en merken auto’s. KIA’s vormen daarbij een specialiteit apart: elk van de monteurs die bij de garage uit omgeving Schijndel actief is, doorloopt verplicht het KIA Trainingsprogramma. Dat betekent dat zij alles over KIA’s weten, van de velgdop tot de dakbeplating; noem het maar op.

Ander merk auto? Ga ook langs!

De kennis en expertise blijven uiteraard niet beperkt tot KIA’s. Ook op het gebied van SEATs zijn de monteurs echte specialisten. Heeft u een heel ander merk auto? Dan zullen ze ook hier moeiteloos mee overweg kunnen. De verkopers en monteurs van deze garage nabij Schijndel weten precies wat ze doen. Ze leveren u de occasion waarnaar u altijd op zoek bent geweest of verrichten de reparatie aan uw auto waardoor deze weer naar behoren rijdt.

https://autobedrijfhurkmans.nl/