CK Producties
Image default
Auto's en Motoren

Theoriecursus voor auto, motor of scooter? Meld je aan bij Gelijkgeslaagd.com

Ben je op zoek naar een auto theoriecursus waarmee je snel je certificaat kunt halen? Dan is een dagcursus theorie auto echt iets voor jou! Bij Gelijk Geslaagd hoef je niet dagenlang uit saaie boeken te leren, maar krijg je handige tips en trucs die je kunt gebruiken bij het CBR examen. Heb je last van faalangst, dyslexie of ADHD? Ook dan kun is de autotheorie cursus van Gelijk Geslaagd geschikt.

Het auto theorie examen bestaat uit 3 onderdelen. Al deze categorieën worden behandeld in de les. Je behaalt je examen als je minimaal 13 vragen over gevarenherkenning goed hebt en 35 vragen over wetten en verkeersregels/inzicht en risico’s juist hebt beantwoord. Al meer dan 15.000 cursisten hebben hun certificaat behaald dankzij Gelijk geslaagd. Dus twijfel niet langer en meld je aan op de website.

Scooter theoriecursus

Heb je een scooter op het oog maar nog geen theorie certificaat op zak? Bij Gelijk Geslaagd kun je ook een scootertheorie cursus volgen. Deze cursus duurt 2 dagen. Op de eerste dag krijg je les. De tweede dag wordt de stof herhaalt en daarna volgt het examen. Gedurende deze cursus leer je de verkeersregels en krijg je verkeersinzicht. Deze cursus kun je volgen als je 15,5 jaar of ouder bent.

Motor theoriecursus

Zie jij het helemaal zitten om op de motor de weg op te gaan en rond te toeren? Voordat je praktijk examen mag doen moet je eerst je motor theorie certificaat hebben behaald. Vanaf 17 jaar kun je bij Gelijk Geslaagd een 1 daagse motor theorie cursus volgen. Op 1 dag volg je les en doe je bij het CBR examen. De cursus start om 7.00 uur op de aangegeven theorielocatie. Tijdens de les wordt er geoefend met vragen die ook op het examen gesteld kunnen worden. Ook leer je handige ezelsbruggetjes om antwoorden te onthouden. In de middag krijg je een goede lunch en en daarna gaan jullie als groep naar het CBR voor het examen.

https://www.gelijkgeslaagd.com/