CK Producties
Image default
Bedrijven

Ga je binnenkort verhuizen naar Limburg? Maak deze dingen in orde op voorhand!

Verhuizen is een spannende gebeurtenis in je leven waar veel bij komt kijken. Er is immers heel veel tegelijk waar je op moet letten en soms zijn er geen to-do-lijstjes lang genoeg voor alle taakjes die je in je hoofd hebt. Of je nu een ervaren verhuizer bent, of je net het ouderlijk nest verlaat, met onze tips loopt alles vlot, zodat jij gerust aan een nieuw leven kan beginnen!

1. Schilderen en renoveren

Wanneer je de sleutels van je nieuwe woning hebt, moet je een plan maken van hoe je het wil inrichten. Zorg hierbij dat je het zwaarste werk op voorhand doet. Dicht eventuele scheuren of gaatjes in de muren en verf de muren, zodat je na je verhuis niet alles moet afdekken en verschuiven om een oppervlak te schilderen. Zorg wel dat je de verf bij de hand houdt, aangezien krasjes altijd mogelijk zijn wanneer de verhuizers grote stukken rond manoeuvreren! Ook wanneer je grotere ruimtes wil renoveren, zoals bijvoorbeeld de badkamer, doe je dit best wanneer je nog niet in je woning woont. Hier moet je natuurlijk wel rekening houden in je budget, aangezien zo een renovatie serieus kan oplopen in kosten!

 

2. transportbedrijf Limburg

Wanneer je over serieuze afstanden verhuist, is het geen slecht idee om een transportbedrijf Limburg in te schakelen. Wanneer je veel spullen hebt, is de beste optie een transportbedrijf. Limburg is daarbij soms ook moeilijk om te manoeuvreren, dus als jij het niet bent die dingen transporteert, bespaar je jezelf heel wat stress!

 

3. verzekeringen en administratie

Een laatste punt waar je op moet letten, is dat je de nodige verzekeringen, contracten en andere administratie al in orde brengt, of zo snel mogelijk in orde brengt. Je wil immers niet dat je verhuist naar een nieuw huis en van thuis uit wil werken, maar dan opeens beseft dat je het internet nog niet hebt aangesloten! Hetzelfde geldt voor water en elektriciteit en de brandverzekering.

 

https://cargo-care.nl/