CK Producties
Image default
Bedrijven

Uitdagende escape room in Borne!

Ben jij op zoek naar een super leuke escape room in Borne die jij samen met je vrienden of je familie kan gaan doen? Dan ben je hier op de juiste plek terecht gekomen. Bij dit bedrijf in de omgeving van Twente kun jij een spannende en unieke escape room gaan doen. Jij en jouw vrienden of jouw familie krijgen 1 uur om alle aanwijzingen te vinden in de afgesloten kamer. Lukt het jou om binnen de tijd te ontsnappen? Neem direct contact op met dit bedrijf om een afspraak te maken en kom er snel achter!

Thema

Als jij ervoor kiest om in de omgeving van Borne een leuk middagje uit te gaan doen, is de escape room van dit bedrijf zeker weten een echte aanrader. Door het unieke thema die zij hier hebben, is deze escape room anders dan anders. Help het Hof van Azelo met het breken van een eeuwenoude vloek en bevrijd hen door te ontsnappen uit de kamer. Doordat het bedrijf ook daadwerkelijk zich bevindt op een hof, kun je er al snel helemaal inkomen. Wacht daarom ook niet langer met het reserveren van jouw plekje bij deze unieke escape room in de omgeving van Borne!

Extra’s

In de omgeving van Borne is dit zeker weten de beste escape room die jij met je vrienden of familie zou kunnen gaan doen. Door het unieke thema zal jij zonder twijfel een leuke ervaring hebben. Dit bedrijf heeft daarnaast ook de mogelijkheid om wat extra’s bij te boeken naast de escape room. Zo kun je nadat je ontsnapt hebt een lekker gebakje eten een een goed gevulde kop koffie drinken. Zo heb je bij dit bedrijf in de omgeving van Borne het complete pakket. Boek daarom snel jouw middagje in de omgeving van Borne en neem contact op!

Ben je benieuwd naar meer leuke mogelijkheden, bijvoorbeeld naar een online escaperoom? Kijk dan eens op de website van Escapegifts