CK Producties
Image default
Bedrijven

Voor civiele techniek kan je terecht bij Maters en De Koning

Maters en De Koning is een bedrijf die alles regelt in het onderwerp civiele techniek. Civiele techniek is een belangrijk onderdeel in onze maatschappij. Voor degene die niet weten wat civiele techniek is of waar dit voor staat. Hier is een korte uitleg. Civiele techniek is breed maar heeft vrijwel met alle mobiliteit en bereikbaarheid van de maatschappij te maken. Niet alleen in Nederland maar over heel de wereld. Civiele techniek zorgt ervoor dat alle wegen, wateren alles onder de grond goed aangelegd en bijgehouden wordt. Wanneer er nieuwe wegen aangelegd moeten worden, wordt dit ontworpen door bijvoorbeeld Maters en De Koning. Het is een ingenieursbureau die alle ontwerpen en tekeningen maakt voor projecten zoals die van een nieuwe weg. Ook doen zij veel constructietekeningen en bijvoorbeeld het ontwerpen van een nieuwe brug of waterkade. Hieronder vertel ik je nog over Maters en De Koning. 

Welke diensten verrichten zij?

Maters en De Koning zorgt voor het hele traject binnen een constructief gebied voor het ontwerp tot aan de berekeningen en de tekeningen. Ze helpen iedereen die in het traject aan pas komt zoals bijvoorbeeld de aannemers, opdrachtgevers of leveranciers. Zij geven ook adviezen in deskundigheid en constructie. 

Waar in Nederland werken zij?

Maters en De Koning heeft twee vestigingen, Roosendaal en Rotterdam. Dit betekend niet dat zij alleen projecten doen in deze omgevingen. Zij doen projecten over heel Nederland en soms ook buiten Nederland. Ze ontwerpen en berekenen constructies van kademuren in oude steden, Ontwerpen de staalconstructies van koel- en vrieshallen en niet alleen in Nederland maar wereldwijd, Ontwerpen bruggen in steden en doen de nautische voorzieningen in havens. 

Maters en De Koing is een leuk bedrijf en kun je heel goed terecht voor je opdrachten of ontwerpen. Neem eens een kijkje op de website en maak eventueel kennis met een van de medewerkers of de directeur.