CK Producties
Image default
Bedrijven

Een eyecatcher in uw winkel

Bij ons kunt u de mooiste wobblers laten drukken. Als u een winkel heeft, weet u vast wat wobblers zijn. Met een wobbler in het schap trekt u direct de aandacht van de klant. Dit ding springt namelijk uit het schap, dus valt bijna niet te missen. Op de wobbler staat vaak het product of de aanbieding groot afgedrukt, vaak met opvallende kleuren. Je ziet ze dus zeker niet over het hoofd. Het is een goede manier om bepaalde producten in het schap op te laten vallen. Klanten zullen geïnteresseerd raken in het product en het misschien zelfs meenemen naar huis.

Een eigen stijl en ontwerp

Het hoofddoel van een wobbler is dus een bepaald product onder de aandacht brengen. Wanneer je bijvoorbeeld zelfgemaakte producten verkoopt, bestaan daar natuurlijk nog geen wobblers van. Deze kan je bij ons zelf ontwerpen, in jouw eigen stijl. Het lettertype en de kleuren kan je uiteraard zelf bepalen. Zo maak je de wobblers helemaal naar wens en kan je ze laten drukken. Wij verwerken ze dan en sturen ze zo snel mogelijk naar je op zodat je de wobblers meteen in het schap kan hangen! Je zult snel een groei gaan zien in de verkoop van de producten waar de wobbler bij hangt.

Een aparte stijl en vorm

Wobblers kunnen wij zo groot of zo klein als je wilt drukken. Zo kun je dus gaan voor hele subtiele wobblers, maar je kan ook gaan voor enorm grote die je bij binnenkomst meteen opvallen. Ook kan je kiezen uit verschillende vormen, zoals hartjes, sterretjes of cirkels. Op deze manier kies je dus een wobbler die helemaal bij jou en je bedrijf past. Dat is toch super leuk? Je kan op onze site een ontwerp maken, zodat je meteen ziet hoe de wobbler er in het echt ook uit komt te zien. Als je hier niet zo handig mee bent, helpen wij je graag op weg. Je hebt dan in enorm korte tijd een flinke boost gegeven aan je winkel!