CK Producties
Image default
Aanbiedingen

Waarom elk hotel EW Facility nodig heeft

Elk hotel zal gastvrijheid op één hebben staan. Er zijn verschillende aspecten die hiervoor belangrijk zijn: klantvriendelijk personeel, mooie kamers maar ook de schoonmaak van deze kamers. Als jouw kamers niet goed opgeruimd zijn, zal dit ten koste gaan van de ervaring van je gasten en daardoor ook van het algemene beeld van je hotel. EW Facility is een facilitair bedrijf dat jou helpt bij facilitaire diensten die binnen je hotel plaatsvinden. In deze blog vertellen we je er meer over.

 

Wat is EW Facility?

EW Facility is een facilitair bedrijf, die gespecialiseerd zijn in vrijwel elke facilitaire dienst die je maar kunt bedenken. Dit betekent dus de algemene schoonmaak van je kantoor, maar ook specifiekere taken zoals de glasbewassing van je hotel. Deze taak is erg belangrijk voor je hotel, omdat het uitzicht dat je te bieden hebt een echte reden kan zijn voor gasten om naar jouw hotel te komen. Als je ramen vies zijn, zal het uitzicht snel iets negatiefs worden en houden gasten liever hun gordijnen dicht.

 

Voor hotels heeft EW Facility een speciale facilitaire dienst, namelijk de linnenservice. Deze service richt zich op de opmaak van de bedden binnen je hotel. EW Facility maakt niet alleen de bedden voor je op, maar zorgt ook voor het linnengoed en de schoonmaak hiervan. Een totaal pakketje dus! Dit is erg handig voor elk hotel, aangezien de linnenservice van een hotel erg belangrijk is, maar een taak is die er vaak bij inschiet. Door deze taak uit handen te geven aan specialist, weet je zeker dat het optimaal wordt uitgevoerd.

 

Kom in contact!

Klinken deze services jou als muziek in de oren? Neem dan eens een kijkje op de website van EW Facility. Hier vind je veel extra informatie, zoals inhoudelijke informatie over wat elke dienst precies inhoudt en wat het toevoegt aan jouw hotel. Ook vind je andere bedrijven die je voorgingen met de samenwerking met EW Facility. Misschien zie je hier wel een bedrijf in een vergelijkbare situatie, die je als inspiratie kan gebruiken om de stap te zetten. Wil je eerst de mogelijkheden voor jouw hotel met ze bespreken? Eén van de specialisten van EW Facility staat jou graag te woord om de mogelijkheden met je te bespreken. 

 

https://www.ew.nl/