CK Producties
Image default
Bedrijven

Schilder Hengelo: er zijn heel veel mogelijkheden wat betreft schilderen

Ervaren schilder Hengelo. We gaan het eens hebben over het goede en bekende schildersbedrijf van de Gele Lo uit het Brabantse Erp. Dit bedrijf wordt geleid door een supertrio, de drie broers van de Gele Lo. Namelijk Jo van de Gele Lo, Ad van de Gele Lo en tot slot Ed van de Gele Lo. Zij vormen samen de directie van het grote bedrijf. Het bedrijf loopt als een trein. En dan niet als een boemeltje tussen Oss en Megen. Nee, het gaat aan hoge snelheid, een tgv. Schilder Hengelo.

Het vak van schilder kent heel veel verschillende aspecten

Schilder Hengelo. En denk nou niet meteen dat de directie de hele dag in een kantoor zit. Als je dat denkt dan heb je het echt helemaal mis, en flink ook. Want Jo van de Gele Lo, Ad van de Gele Lo en Ed van de Gele Lo schilderen gewoon mee met de andere schilders van het fijne bedrijf. Jo van de Gele Lo, Ad van de Gele Lo doen dit gewoon omdat ze het heel erg leuk vinden. En dat geldt ook zeker voor nummer drie. Schilder Hengelo.

De firma van de Gele Lo krijgt een heel bijzondere opdracht

Schilder Hengelo. En dan hebben we het zeker over het derde lid van de directie namelijk Ed van de Gele Lo. Er komen bij het bedrijf heel veel vragen en verzoeken binnen om ergens te komen schilderen. De mensen op het kantoor van de firma van de Gele Lo moeten echt hard werken om alles goed en tijdig te kunnen verwerken. Ook wordt er veel om offertes gevraagd. Dan maakt een schilder van het bedrijf een afspraak om samen het gebouw eens te bekijken. Samen met de bewoners of eigenaar. Schilder Hengelo.