CK Producties
Image default
Aanbiedingen

Gemakkelijke telefoonservice binnen uw bedrijf?

De telefoon, een veel gebruikt communicatie middel. Al zolang ik mij herinner bestaan er telefoons, maar dit was lang niet altijd zo. Mensen communiceerde vroeger met elkaar doormiddel van een postduif of boodschappers. Er werd dan een boodschap meegeven en afgeleverd op het adres waar het heen moest. Deze manier van communicatie was natuurlijk alleen voor de elite. In veel films wordt het nog steeds gebruikt, denk aan de brief voor de koning. Voor de normale mensen was het een kwestie van, naar elkaar toe gaan en vertellen wat je te vertellen had. Communicatie in die tijd ging langzaam en had geen echte prioriteit. Tegenwoordig zijn er overal communicatie middelen te vinden. Bijna iedereen heeft tegenwoordig een telefoon. Hier sms’en, bellen, whatsappen, Facebooken, twitteren mee. (Natuurlijk zijn er nog veel meer communicatie mogelijkheden.)

De communicatie via de telefoon is nog steeds de meest gebruikte vorm van communicatie. Steeds meer mensen bellen elkaar ‘even’ op en whatsappen leuke verhalen naar elkaar. Ook in de commerciële markt wordt de telefoon veel als communicatie middel gebruikt. Consumenten bellen naar bedrijven om vragen te stellen en klachten door te geven, de telefoonservice. Hierbij wordt bellen vaak gebruikt omdat consumenten dan direct in contact staan met een medewerker. Deze medewerker kan dus ook direct antwoord geven.

Veel bedrijven beschouwen deze telefoontjes als vervelend, maar het kan juist heel goed zijn voor bedrijven. Door de vragen en klachten van consumenten leren bedrijven namelijk heel veel. Heeft u als bedrijf nu bijna geen tijd om deze telefoontjes te beantwoorden? Schakel dan een externe telefoonservice in. U krijgt een persoonlijke telefonist die extern voor u werkt. Zij neemt al uw telefoontjes op en schrijft daarna een verslag van alle besproken onderwerpen. Zo heeft u duidelijk en overzichtelijk de verbeterpunten van uw klanten op een rijtje. Zoekt u een goede telefoonservice? Kijk eens op Bizziphone.com.

https://www.bizziphone.com/