CK Producties
Image default
Aanbiedingen

Oosters restaurant Elst

 

Als u graag eens wilt wokken bij een Oosters restaurant in Elst provincie Utrecht. Dan is het mogelijk om bij Eastern Plaza te gaan wokken en tientallen Aziatische hapjes uit te proberen. Geniet van ons warme buffet of maak gebruik van de Teppan Yaki platen waar u van alles en nog wat op kunt bakken. Verder is het bij live cooking een optie om uw maaltijd te laten wokken door een professional. Kies uit onze vele Oosterse sauzen om het gerecht helemaal af te maken.

Reserveer nu bij ons Aziatische restaurant en u kunt gauw proeven van onze bami, nasi, mihoen en andere rijstgerechten. Als voorafje kunt u verse broodjes nemen met kruidenboter of soepen van allerlei soorten. Neem sushi of ga voor gestoomde Dim Sum. Bij ons Oosterse wokrestaurant in Elst kunt u daarvoor terecht.

Aziatische hapjes

Wenst u graag Oosterse hapjes te eten dan is dat mogelijk bij ons Aziatische restaurant voor Elst in de omgeving van Utrecht. Zo zijn onze sushi ten zeerste aan te raden. Er zijn vele varianten qua sushi. Zoals Urimaki, Nigiri, Temaki, Gunkan en veel meer. Bovendien kunt u niet alleen van Japanse hapjes genieten, maar het is tevens een mogelijkheid om bijvoorbeeld de Chinese Dim Sum te proeven. Dit zijn gestoomde hapjes waarvan de vulling vlees is zoals gamba, kip of varkensvlees. Wilt u dus graag dit soort voorgerechten eten in ons Aziatische wokrestaurant dan kunt u gerust reserveren voor een all-in arrangement.

Kom ook wokken

Kom live bij ons wokken. Een kok uit ons Oosterse wokrestaurant kan elk gerecht voor u klaarmaken. In speciale wokpannen wordt uw maal in korte tijd goed doorbakken. In combinatie met een van onze twaalf Aziatische sauzen kunt u het gerecht helemaal afmaken. Van zoet tot zure smaak en van lichtpittig tot zeer pikant. U maakt op die manier uw eigen smaakvolle wokmaaltijden. Kom ook wokken bij ons Japanse en Chinese wokrestaurant in Utrecht op de locatie Elst.