CK Producties
Image default
Aanbiedingen

Mist u die ‘wauw’ factor in uw tuin?

Mist u die ‘wauw’ factor in uw tuin. Het kan dat u al een tijd het gevoel heeft dat er ‘iets’ mist in uw tuin. U houdt ervan om buiten te zijn, maar u merkt dat u het niet meer fijn vindt om in uw tuin te zitten.

Het kan zo zijn dat de tuin die u nu heeft gewoon niet meer bij u past. U heeft misschien een wat ouder gezin en uw tuin is nog steeds ingedeeld op jonge kinderen. U heeft tegenwoordig veel meer de behoefte om heerlijke onderuit te zitten en wilt ook meer ’s avonds buiten zitten. Dat kan natuurlijk heel goed, het is niet gek dat door de tijd de behoefte van uw gezin veranderd. Belangrijk is wel om dit niet opzij te schuiven, maar eens na te denken over de behoeftes van uw gezin. Dat is de eerste stap naar een passende tuin, nadenken over de behoeften van uw gezin. Wat zoeken wij in onze tuin? Daarna kunt u gaan kijken hoe u dit wilt toepassen in uw tuin en wat de mogelijkheden hiervoor zijn.

Misschien komt u er wel achter dat u meer opzoek bent naar een plek om ’s avonds te zitten. U kunt er dan voor kiezen om een prieeltje te laten bouwen. Een prieeltje is een overdekt ‘terras’ waar u met uw hele gezin kunt zitten. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om dit prieeltje te voorzien van een rietendak. Dit zorgt voor extra sfeer in uw tuin. Belangrijk is dan om te kijken of het bij uw tuin, huis en omgeving past. Wanneer dit het geval is zou ik u zeker aanraden om een rietendak te nemen. Er komen daarbij waarschijnlijk vragen bij u op zoals: wat kost een rieten dak? Enzovoort. Met al deze vragen kunt u langs gaan bij een rietdekker, hij zal u meer vertellen.

http://www.rietwerk.nl/