CK Producties
Image default
Aanbiedingen

Nieuws omtrent celebrities en corona

Het heeft zich over de hele wereld verspreid; corona. In elk gezin is er wel iemand die ziek is. De straten zijn leeg, de winkels zijn dicht, en iedereen zit binnen. De meeste mensen hebben het geluk nog dat ze thuis kunnen werken, en zo geld kunnen blijven verdienen. Sommigen zitten helemaal zonder baan en hebben het deze periode extra moeilijk, ondanks het klein beetje geld dat ze toch van hun werk krijgen. Er zijn er ook mensen tussen die heel erg rijk zijn, maar ook last hebben van deze nare ziekte. Deze rijke mensen zijn meestal celebrities, en dat is waar het nu over gaat. Dit is het laatste celebrity nieuws.

Sandra Bullock heeft laatst mondkapjes gedoneerd aan ziekenhuizen. Ondanks het risico, heeft zij toch de moeite genomen om zoveel mondkapjes te doneren. Ze is persoonlijk naar de ziekenhuizen gegaan, iets wat veel mensen wordt afgeraden. Maar met mondkapje om, is het bij haar helemaal goed gekomen.

Er was veel gossip online over de Game of Thrones ster Kristofer Hifju, ook wel bekend als Tormund, die vorige week ook was aangestoken met corona. Hij en zijn gezin bleven thuis, maar veel mensen waren angstig over zijn lot. Gelukkig bleken zijn symptomen mild te zijn en is hij snel weer op de been gekomen, wat hij ook schrijft op Instagram. Hij zegt dat zijn gedachten nu vooral bij de mensen zijn die het veel zwaarder hebben, of familieleden hebben die ziek zijn.

Ondertussen is Ricky Gervais, bekend als komiek, er helemaal klaar mee dat popsterren zeuren over hun thuisisolatie. Volgens hem is het heel erg egoïstisch, aangezien deze popsterren in een landhuis leven met een privé zwembad en met genoeg dingen te doen door de grootte van hun huis. Hij heeft geen namen genoemd.

Het nieuws tegenwoordig gaat alleen maar over corona, ook bij de sterren. Albums liggen stil, shows worden gecanceld en films ook. De hele wereld ligt stil.

http://www.showbizz24.be/