CK Producties
Image default
Aanbiedingen

Expobar van Fleur de Café kopen?

Ben je op zoek naar een hoogwaardige espressomachine waarmee je de lekkerste espresso kunt zetten voor je gasten? Dan raden we je aan om de Expobar van Fleur de Café te kopen. Expobar is een toonaangevend producent van horeca espressomachines. Benieuwd wat je moet weten als je zo’n apparaat koopt? Wij leggen het je uit.

Welk model koop je?

Fleur de Café is importeur van de verschillende merken espressomachines, waaronder Expobar. Dit Spaanse merk staat bekend om de uitermate goede prijs-kwaliteitverhouding. Daarbij zien de machines er strak en professioneel uit. Het meest verkochte model is de Expobar G-10. Dit is een uiterst betrouwbare machine. Een groot voordeel van het bestellen van dit apparaat is dat we dit model veel op voorraad hebben waardoor deze snel geleverd kan worden. Een andere bestseller is het Expobar Onyx model. Deze machine is een doorontwikkeling van de G-10.

Advies over de Expobar van Fleur de Café

We begrijpen dat het lastig is om een keuze te maken tussen alle hoogwaardige apparaten. Daarom staan de specialisten van Fleur de Café graag voor je klaar, zodat je zeker weet dat je een Expobar van Fleur de Café koopt in een uitvoering die al jouw eisen en wensen voldoet. Wil je niet meteen een machine kopen? Dan is het ook mogelijk om de machine te leasen. Zo kun je in praktijk ondervinden of het apparaat ook werkelijk voldoet aan al jouw eisen.

Meer informatie?

Wil je meer informatie over het kopen of het leasen van een Expobar van Fleur de Café? Dan raden we je aan om contact op te nemen met het bedrijf. De specialisten geven je graag advies en komen met het juiste advies zodat je uiteindelijk een goede keuze maakt.

https://www.fleurdecafe.nl/