CK Producties
Image default
Aanbiedingen

Rimpels verwijderen zonder operatie is geen droom

Veel vrouwen zijn het er over eens: rimpels zijn de grootste vijand van een vrouw, vooral tijdens het ouder worden. Dit komt omdat je er vaak weinig aan kan doen: Veel sporten, gezond eten en verantwoord leven houden de komst van rimpels helaas niet tegen. Desondanks hebben rimpels vaak een grote impact op het leven en met name op het eigen zelfbeeld en zelfvertrouwen. Voor velen is het een grote nachtmerrie om na een lange tijd elkaar niet gezien te hebben van een kennis te horen dat je er een stuk ouder uitziet dan voorheen.

Daarom wordt in de strijd tegen rimpels van alles uit de kast gehaald: Verschillende huidproducten, antirimpel crème en verzorgende maskers zijn slechts enkele voorbeelden hiervan. Ondanks de grote verschillen tussen deze producten hebben ze vaak het zelfde resultaat: geen verbetering. Toch is voor veel vrouwen een operationele ingreep zoals een facelift één stap te ver, de gedachte aan een ingrijpende operatie is voor veel vrouwen al genoeg om af te haken.

Maar zo’n behandeling hoeft helemaal niet zo ingrijpend te zijn als veel vrouwen denken: Waar vroeger een drastische, operationele ingreep de enige oplossing was en rimpels verwijderen zonder operatie slechts een droom was, is dit tegenwoordig helemaal niet meer het geval. Sterker nog, er zijn tegenwoordig veel andere mogelijkheden om toch middels een behandeling van de rimpels af te komen zonder dat hier een chirurgische ingreep voor nodig is. Specialistische klinieken zoals faceland bieden behandelingen aan waarbij door middel van een simpele ingreep met injectables de rimpels alsnog met chirurgische precisie verwijderd kunnen worden en er van een operatie helemaal geen sprake is. Waar rimpels verwijderen zonder operatie in het verleden dus slechts een droom was, is dit tegenwoordig de realiteit en zijn rimpels, ook zonder operatie, binnen de kortste keren verleden tijd.

http://faceland.nl/