CK Producties
Image default
Aanbiedingen

Een jonger uiterlijk door een ooglidcorrectie

Als je wat ouder wordt gebeurd het helaas vaak dat je in gevecht raakt met je eigen uiterlijk. Door de jaren heen is de huid minder elastisch geworden en dat valt in sommige gevallen goed te zien. Dit is voor veel vrouwen erg vervelend: door rimpelvorming, hangende wangen of hangende oogleden voelen ze zich niet zo mooi meer als vroeger en kunnen ze zich zelfs nog een stuk ouder gaan voelen, puur en alleen door hun uiterlijk.

Gelukkig bestaan er tegenwoordig veel mogelijkheden om dit op te lossen. De plastische chirurgie heeft zich door de jaren heen enorm ontwikkeld. Zo is het anno 2016 relatief makkelijk om je rimpels of hangende wangen aan te pakken door zogenaamde fillers. Deze fillers worden in je huid gespoten en zorgen ervoor dat de rimpels geëgaliseerd worden en de wangen een stuk voller ogen dan ze voor de ingreep deden.

Bij hangende oogleden is dit helaas niet mogelijk: fillers in je oogleden spuiten zou immers tot gevolg hebben dat je oogleden dikker worden, waardoor je niet goed meer kunt knipperen. Toch is het zeker mogelijk om hier wat tegen te doen, waarvan de ooglidcorrectie de meest voorkomende ingreep is. Het is zelfs de drie-na meest voorkomende ingreep bij de plastische chirurg.

Een ooglidcorrectie is een operationele ingreep, maar is wel één van de meest eenvoudige ingrepen, mits het wordt uitgevoerd door een professional als www.faceland.nl. In ongeveer 30 minuten tijd wordt de overtollige huid weggesneden en binnen een korte periode ben je zelf ook weer helemaal hersteld van de ingreep. Bovendien is er naderhand niets meer van te zien, behalve dan dat jouw oogleden niet meer hangen. Zo zie je maar weer dat er door een minimale ingreep veel te doen is aan de gevolgen van het ouder worden, waardoor je je ondanks je leeftijd, weer hartstikke jong kunt voelen!

http://faceland.nl/