CK Producties
Tuin en buitenleven

Geniet van uw tuin voordat deze af is met het 3D-ontwerp van de hovenier uit de regio Roermond

Geniet al van de pracht van uw tuin voordat deze is aangelegd! Dankzij een 3D-ontwerp van de hovenier in de buurt van Roermond, ziet u precies op welke plaatsen de bloemen, bestrating en bomen in uw tuin komen. Zo kan het genieten en dromen van uw tuin al extra vroeg beginnen met de 360 VR Jack Hannen App. Jack Hannen Hoveniersbedrijf zorgt er op die manier voor dat u maximaal betrokken wordt bij de realisatie van de tuin. Met een virtual reality bril krijgt u een prachtige eerste indruk, van de tuin die geheel naar uw wens en smaak is.

Uw tuin mooi groen houden? De hovenier vlakbij Roermond helpt u met het onderhoud

Het heeft u veel moeite gekost om de tuin aan te leggen, dus wilt u er zo lang mogelijk van genieten. Uw tuin moet daarom goed onderhouden worden.  Geen tijd en zin om uw tuin zelf te onderhouden, maar wilt u wel heerlijk genieten van de flora op uw stuk grond? Dan biedt de hovenier in de omgeving van Roermond uitkomst. Jack Hannen Hoveniersbedrijf heeft een compleet onderhoudspakket, waardoor u uw tuin in een optimale conditie houdt. Van vakkundig snoeiwerk tot aan extra voeding voor het groen in uw tuin en van gewasbescherming tot aan boomverzorging. Alles wat met de tuin te maken heeft, pakt de hovenier in de omgeving van Roermond met het grootste gemak aan.

De hovenier in de omgeving van Roermond legt uw zakelijke tuinen aan

Natuurlijk wilt u dat uw kantoorpand of winkel er picobello bij ligt. Wilt u het aanzien van uw bedrijfspand verbeteren? Laat dan een zakelijke tuin aanleggen door professionals van Jack Hannen Hoveniersbedrijf, dé hovenier uit de omgeving van Roermond. U bepaalt zelf of u voor een strakke, geometrische of speels tuin gaat. De specialisten met de groene vingers zorgen er vervolgens voor dat zowel de realisatie als eventueel onderhoud uitgevoerd wordt. Creëer een prachtig visitekaartje voor uw bedrijf en ga voor een schitterende groene uitstraling. Met een perfecte balans tussen bestrating en groen, weet u zeker dat uw bedrijf opvalt.