CK Producties
Image default
Aanbiedingen

Dieven door hebben

Stelt u zich eens voor, u verlaat ‘s avonds uw winkel. U sluit alles netjes af, doet deur op slot en gaat naar huis. U komt de volgende ochtend aan bij uw winkel. Het glas van de voordeur is gebroken en de dief heeft van binnen alles meegenomen. Voor veel winkeleigenaren is dit een nachtmerrie. Zeker in de vakantieperiodes is dit fenomeen iets wat winkeleigenaren veel zorgen baart. Professionele dieven wachten namelijk af of een winkel ‘veilig te betreden’ is. Als er voor een week of zelf langer niemand in de winkel is, hebben dieven natuurlijk alle gelegenheid.

 

Gelukkig is dit allemaal te voorkomen met goede camerabeveiliging. Niemand kan meer zomaar de winkel binnen komen, buiten de openingstijden, zonder dat u en de politie er vanaf weten. Maar ook overdag bieden camera’s in uw winkel een uitkomst. Als iemand zich een beetje verdacht gedraagt of zelf al een onbetaald product in zijn of haar zak laat glijden, gaat dat niet onopgemerkt voorbij. U kunt het gemakkelijk in de gaten houden met real live videobeelden.

 

Veel winkels en bedrijven hebben al een alarmsysteem, maar goede camerabeveiliging brengt het naar een hoger niveau. Zo kunt u met gemak dieven op heterdaad betrappen. Het kost wat meer dat een normaal alarmsysteem, maar ze gaan lang mee en je verdient het geld ook terug doordat je diefstal kan voorkomen.

 

Als u besluit om een alarmsysteem met camera beveiliging aan te schaffen, dan staat u nog een keuze te wachten. Hangt u de camera’s zelf op of laat u een professional komen om de klus te klaren. Het kan zeker in kosten schelen als u het zelf doet, maar kan ook een hoop frustraties schelen om het te laten doen. Echter, wat u ook besluit, het is erg belangrijk om te testen of alles werkt en of u ook kan zien wat u wilt zien. Anders is het erg zonde van het geld.

 

https://www.onlinecamerashop.nl/