CK Producties
Image default
Aanbiedingen

De creativiteit van de 3d pen

Afgelopen feestdagen was het weer een lastige keuze om met sinterklaas een leuk cadeau voor mijn dochtertje te vinden. Nu is ze net 10 jaar geworden en is ze heel creatief en juist dit aspect maakt het vaak lastig om iets leuks te vinden. Nu hebben ze op school tekenles en onlangs was ze helemaal idolaat over de printer pen. Eerlijk gezegd had ik er nog nooit van gehoord en wist ik eigenlijk ook niet waar ik deze pennen kon bekijken. De 3d pen is blijkbaar over komen waaien uit Amerika en op internet kon ik hier wel het een en ander over vinden. Ik moet eerlijk zeggen dat ik er bijna een studie van heb gemaakt haha. Wat een leuk cadeautje en waarom ben ik nu zo snel volwassen geworden want ik wil dit gewoon ook uitproberen.

Waar kun je goede informatie vinden

Omdat er zoveel over bekend is in Amerika ben ik eerst maar eens begonnen met het bestuderen van 3d pennen op Youtube. Al snel kom je bij allerlei testen van verschillende soorten van 3d pennen terecht welke in de volksmond ook wel 3d printerpen wordt genoemd om het nog eenvoudiger te maken. Uiteindelijk ben ik bij de goedkope3dpen terecht gekomen voor een goed vergelijk in de 1e en 2e generatie 3d pennen die op de Nederlandse markt zijn verschenen. Met leuke video’s als ook zelfs al 3d print stencils hebben ze een enorme hoeveelheid informatie.

Kies een nieuw model 3d pen

Wat ik wel heb geleerd is dat je het beste een 2e generatie 3d pen kan kopen met het liefst een lcd display. Deze pennen hebben een beter binnenwerk die ervoor zorgt dat er minder snel een verstopping kan plaatsvinden met de filamenten waarmee je als het ware tekent. Wij hebben gekozen voor een 2e generatie 3d pen bij deze website met een groot pakket filamenten en ja het is gewoon heel erg leuk om met de 3d pen te werken. Emmy is er blij met haar cadeau en is nu al bezig om haar eigen sieraden te maken. Ik heb zelf een aantal verschillende dieren gemaakt waarbij een beertje wel mijn favoriete is geworden.

Gerelateerde artikelen

Zoek een goede botox kliniek

De positieve invloed van voetballen

Een totale make-over