CK Producties
Zakelijk

Het beste congrescentrum waar ik geweest ben

Voor wie zoekt naar een perfecte locatie die uitstekend als congrescentrum kan fungeren is De Ruwenberg zeer interessant. Alleen de locatie al – midden op een zeer fraai landgoed- is de moeite meer dan waard en biedt iedereen inspiratie voor een succesvol en geslaagd congres. De Ruwenberg in Sint Michielsgestel ligt mooi centraal tussen Den Bosch en Eindhoven en is prima met de auto te bereiken voor je bezoekers. Bovendien parkeer je er gratis en gewoon voor de deur. Over gastvrijheid gesproken.

Alle moderne presentatiematerialen zijn aanwezig in De Ruwenberg

Aan de buitenkant dus sprookjesachtig mooi, van binnen van alle gemakken voorzien. Dat is de Ruwenberg, waar de medewerkers precies weten wat nodig is voor een perfect congres, voor een goede vergadering en een leuke teambuildingsactiviteit. Binnen kan het klimaat steeds zeer prettig gehouden worden en bovendien zijn alle moderne presentatiematerialen in de vorm van beamers met scherm en ook een zeer snelle wifi-verbinding beschikbaar. Ook kun je gebruik maken van flipovers, notitieblokken en pennen. Aan alles wordt gedacht in Sint Michielsgestel. Omdat men weet wat gevraagd wordt voor een succesvol congres.

Groot aanbod aan gezonde versnaperingen en vers fruit

Er kan maatwerk geleverd worden wat betreft de catering en opvallend is het grote aanbod aan gezonde versnaperingen en vers fruit in dit bijzondere congrescentrum in het hart van Brabant. Bovendien kan gezorgd worden voor ruim voldoende koffie en thee, water en fris. Het is maar net wat je wilt. Bij ideale weersomstandigheden kan zelfs voor een congresruimte buiten gezorgd worden. Omdat de Ruwenberg beschikt over 196 hotelkamers kunnen de gasten na een geslaagd maar vermoeiend congres prima blijven overnachten. De Ruwenberg biedt inspiratie en in de wetenschap dat de locatie voor een groot deel bepalend is voor het succes van een congres, is het een zeer geschikte locatie voor ook jouw congres.