CK Producties
Computers / Internet / Searching

Sales Channel – Wat voor bedrijf is Sales Channel?

Sales Channel

Zoekt u een nieuw leverancier voor uw bedrijf? Wij vinden de beste leveranciers die aansluiten op uw bedrijf. Maar wat voor bedrijf is Sales Channel verder? In dit artikel komt u erachter wat voor bedrijf Sales Channel is, wat wij doen voor onze klanten en onze partners. Voor meer informatie, lees dan verder!

Wat is Sales Channel?

Vaak weten mensen niet precies wat wij doen. Bedrijven zijn opzoek naar producten, maar hebben nog geen leverancier. Deze bedrijven doen bij ons een offerte aanvraag en wij gaan dit bedrijf helemaal analyseren en in kaart brengen, want er moet zoveel mogelijk informatie richting de leverancier gaan. Op basis van de wensen en behoeften, toekomstplannen, verbeterpunten en gebruikersprofiel wordt er een offerte uitgebracht door twee gekozen leveranciers. Het bedrijf kiest met welke offerte zij verder willen gaan. Dit zal uiteindelijk resulteren dat er een nieuwe samenwerking is.

Wat doet Sales Channel voor hun klanten

Wij genereren kwalitatief hoogstaande leads door een band aan te gaan met potentiële klanten en bedrijven. Wanneer u als bedrijf een offerte bij ons uitbrengt, zal er eerst een kennismakingsgesprek plaats vinden. Het is belangrijk om te weten wie je aan de telefoon hebt, wat zijn plannen zijn en wat zijn wensen en behoeften zijn. Uiteindelijk brengen wij zorgvuldig het bedrijfs- en gebruikersprofiel in kaart waarna wij een selectie maken van partners die hier goed op aansluiten!

Wat doet Sales Channel voor hun partners

Wij regelen voor onze partners nieuwe (potentiële) leads. Wanneer de selectie is gemaakt met de gekozen partners wordt het pas interessant. Het bedrijf heeft de keuze uit twee leveranciers die gekozen zijn door ons. Onze partners zijn verzekerd van nieuwe klanten die bij u passen om een band mee op te bouwen en is de klant geholpen aan een bedrijf dat een ‘op maat gemaakte oplossing’ biedt. Ook kunt u terecht bij SAM IT Services om een back-up van bestanden te maken

Sales Channel

Bent u als bedrijf geïnteresseerd hierin en wilt u graag een offerte aanvraag doen, klik dan verder voor meer informatie op Sales Channel!

https://sales-channel.nl/