CK Producties
Computers / Internet / Searching

Zorgeloos bellen met Voipzeker

VoIP telefonie groeit mee met uw bedrijf 

VoIPZeker is een jonge, dynamische onafhankelijke telecomprovider dat gespecialiseerd is in telefonieoplossingen uit de cloud. Telefonie is nog steeds een veelgebruikt medium, zelfs na de opkomst van het internet en e-mail. IP telefonie combineert de wereld van het internet met de wereld van het bellen. Bij IP-telefonie, Voice over IP of VoIP wordt het internet op een ander IP-netwerk gebruikt om spraak te transporteren. Hierdoor wordt telefonie mogelijk op datanetwerken en ontstaat de mogelijkheid om de voorheen traditioneel gescheiden werelden van spraak en data samen te voegen.  

Zakelijk bellen met VoIPZeker 

Een telefoonnummer kan voor herkenning zorgen. VoIPZeker zorgt voor een zakelijk telefoonnummer wat een serieuze uitstraling voor uw onderneming creëert. Bent u bijvoorbeeld een lokale detaillist? Dan is een telefoonnummer uit die regio de beste optie. Het zorgt ervoor dat de potentiele klant gelijk een bepaalde mate van affiniteit met uw onderneming heeft. Wanneer mensen een 085 of een 088 nummer zien weten zij meteen dat dit om een landelijk bedrijft gaat. Alle nummers kunnen gekoppeld worden aan een VoIP toestel. Hiermee kunt u volledige gebruik maken van bellen met VoIP. Voor nieuwe zakelijke telefoonnummers kan VoIPZeker u helpen per stuk, of in blokken.  

Ervaar het gemak en de kracht van VoIP telefonie 

Met VoIP telefonie krijgt u een krachtig online portaal. In de online portaal kunt u zelf alle aanpassingen doen in uw VoIP centrale. Of u nou een doorschakeling wilt instellen of het keuzemenu, het kan allemaal simpel en snel. Daarnaast is VoIPZeker hartstikke flexibel. VoIP telefonie groeit mee met uw bedrijf. U kunt op ieder moment uw abonnement up of downgraden. U krijgt geen lang lopende contracten met stilzwijgende verleningen. Het is helder en transparant en daarom maandelijks opzegbaar. Heeft u hulp nodig met het installeren? Dat komen de monteurs het gratis installeren.  

 

Wilt u zorgeloos bellen met VoIPZeker? Met de Onbeperkt bundel kunt u voor een vast bedrag per maand vrij bellen naar alle vaste en mobiele nummers in Nederland. Geen verrassingen meer dus op de telefoonrekening.   

https://www.voipzeker.nl/telefoonnummers