CK Producties
Computers / Internet / Searching

VT2000 – Professionele VvE beheerder Amsterdam

 

VT2000 de professionele VvE beheerder – Tegenwoordig besluiten steeds meer Verenigingen van Eigenaren om het beheer uit te besteden aan een professionele Vereniging van Eigenaren beheerder. Een professionele en betrouwbare VvE beheerder die het beheer uit handen kan nemen voor Verenigingen van Eigenaren door heel Nederland is VT2000.VT2000 is opgericht in 1997 en heeft daarmee een ervaring opgebouwd van maar liefst ruim 20 jaar.

Kenmerken van een professionele VvE beheerder

Een kenmerk van een professionele Vereniging van Eigenaren beheerder is het SKW certificaat. Dit is het belangrijkste productcertificaat voor beheerders van Verenigingen van Eigenaren. Dit certificaat is ontwikkeld door belanghebbende partijen, zoals: VvE Belang, VGM NL en Aedes vereniging van woningcorporaties. Na het behalen van het certificaat wordt de VvE beheerder ieder jaar opnieuw getest op de kwaliteit van het beheer. Daarnaast moet een VvE beheerder op elk moment van de dag bereikbaar zijn voor de klant. Er moet meegedacht worden met de klant en deze moet vriendelijk te woord worden gestaan. Een VvE beheerder die deze zaken kan bieden is VT2000.

Gratis overstapservice

De totale overdracht van de oude beheerder naar VT2000 wordt volledig verzorgd. Er is een gratis overstapservice bij VT2000. Daarnaast bent u bij het opstarten van een nieuwe Vereniging van Eigenaren ook aan het juiste adres.

Schakelt u liever een VvE beheerder uit Zaandam in? Schakel dan De Amsterdamse VvE Beheerder in!

Contact met een professionele VvE beheerder

Onze vakkundige collega’s helpen u graag verder als u nog vragen heeft over uw VvE beheer in Amsterdam of omgeving en/of een vrijblijvende offerte wilt ontvangen. U kunt ons bereiken via 0174-286262 of info@vt2000.nl. Wilt u aanvullende informatie? Lees dan verder over VvE beheer in Amsterdam op onze website.