CK Producties
Image default
Dienstverlening

U kunt hier terecht om een hoogwaardige biljart te kopen voor uw bedrijf in de horeca

Wilt u de speelruimte van uw horecabedrijf tot in de puntjes inrichten? U kunt bij Brock Biljartfabriek & Amusement terecht om een hoogwaardige biljart te kopen voor uw bedrijf in de horeca. Dit bedrijf in Bornerbroek, in de buurt van Almelo, maakt al meer dan dertig jaar zijn eigen biljarten. De ervaren vakmensen van deze zaak maken verschillende tafels in hun fabriek achter de showroom. U vindt hier nieuwe en tweedehands biljarten en accessoires van hoge kwaliteit. De medewerkers van deze zaak helpen u graag te vinden wat u nodig heeft in hun uitgebreide assortiment.

U vindt hier altijd een biljart dat bij uw ruimte past

U kunt bij deze zaak een ideale biljart kopen voor uw bedrijf in de horeca. Deze zaak heeft jarenlange ervaring, kennis en vakmanschap opgebouwd en ontwikkeld en maakt sinds 1990 zijn eigen biljarten. Brock Biljartfabriek & Amusement maakt hoogwaardige en stille biljarten in verschillende stijlen, van klassiek en elegant tot modern. Hun fabriek beschikt over verschillende moderne machines waarmee ze hoogwaardige tafels maken. De ervaren vakmensen van deze zaak helpen u ook bij het onderhouden van uw tafel. U kunt hier terecht voor professioneel advies over de inrichting van uw speelruimte. Als u iets mist in uw collectie, vindt u het bij deze ervaren speciaalzaak.

Ga langs bij deze speciaalzaak om hun producten te bekijken en testen

Bekijk de tafels en producten van deze zaak in hun showroom in de buurt van Almelo. De medewerkers van deze zaak helpen u graag bij het kopen van de juiste biljart voor uw bedrijf in de horeca. Bij deze zaak kunt u hun verschillende producten ook gerust uitproberen. Bent u op zoek naar prettige biljartaccessoires voor uw speelruimte? U vindt meer informatie over hun fijne accessoires op hun website: www.biljartfabriek.nl. De vriendelijke medewerkers van deze zaak helpen u met plezier.