CK Producties
Dienstverlening

Zonnepanelen van Natuurlijkenergie-Nederland.nl

Bij Natuurlijkenergie-Nederland.nl kunt u nu betaalbare en kwalitatieve zonnepanelen aanschaffen. Wij helpen u graag bij het installeren van de panelen en wijzen u graag op een aantal dingen waar u goed op moet letten. Een goede montage is namelijk erg belangrijk om het gewenste resultaat te laten leveren. Bij ons kunt u rekenen op een vakkundige montage, zeer kwalitatieve materialen en u profiteert natuurlijk van de beste service. 

Montage plat dak

Bij Natuurlijkenergie-nederland.nl helpen wij u graag bij de montage van zonnepanelen in omgeving Geleen op uw platte dak. Wij vinden het hierbij belangrijk om met zeer hoogwaardige materialen te werken zodat u panelen op een veilige en kwalitatieve manier geïnstalleerd kunnen worden. Ook is de afwerking hierbij zeer belangrijk zodat ook bij nare weersomstandigheden de panelen nog jarenlang meegaan. Bij een plat dak maken wij gebruik van de zogenaamde ‘SolarConstruct montageset’. Dit systeem staat bekend voor innovatief en kwalitatief. U kunt ervoor kiezen in welke richting u de panelen geplaatst wil hebben met een opstellingshoek van 13 graden. Zo kunt u het optimale rendement behalen. De Solar Construct montageset bestaat uit daksteunen die gemaakt zijn van aluminium en kunststof. De daksteunen zijn nog eens versterkt met glasvezel om ervoor te zorgen dat de panelen veilig geplaatst kunnen worden. Met dit systeem profiteert u ook nog eens voor een thermische ontkoppeling. Dit betekent dat u dak volledig beschermt is tegen temperatuurschommelingen. 

Montage schuin dak

Ook kunt u bij ons kiezen om zonnepanelen op een schuin dak te laten installeren. Ook bij deze montage maken wij gebruik van de Solar Construct montageset. Echter is deze speciaal voor montages op een schuin dak. Hierbij gaat het om een universele montageset waarbij wij de panelen snel en vakkundig kunnen installeren. Er wordt gebruik gemaakt van een haak- en kliksysteem om de zonnepanelen veilig op uw schuine dak te kunnen plaatsen. Wij maken gebruik van dakhaken die worden bevestigd aan de panlatten. Deze haken zijn beschermd tegen corrosie en beschadiging dus u hoeft zich geen zorgen te maken om barre weersomstandigheden of heftige temperatuurschommelingen. 

Wilt u meer informatie? Neem dan snel een kijkje op onze website!