CK Producties
Zorg

Acupunctuur voor u, voor een prikkie

Acupunctuur is een eeuwenoude geneeskunde uit het verre oosten waarbij gekeken wordt naar meridiaan punten die zich bevinden in het lichaam. Bent u op zoek naar een acupunctuur behandeling in regio Eindhoven, wij bieden de beste acupunctuur aan in Eindhoven. Zoek niet verder want bij onze praktijk bent u aan het goede adres, wij zijn al jarenlang de specialist in de regio en bieden u de beste service aan voor de beste prijs. Onze therapeuten zijn ervaren en hebben jarenlang mensen behandeld voor de meest uiteenlopende klachten. U kunt het zo gek niet bedenken of wij hebben het wel behandeld en met succes, twijfelt u nog kom dan langs of geen ons een belletje voor wat meer informatie.

Blokkades opheffen

Acupunctuur Eindhoven is een eeuwenoude geneeskunde die is ontstaan in het oude China, veelal gebruikt in hedendaags Azie is dit nog steeds iets waar men op vertrouwt om hun lichaam, ziel en geest mee te genezen. De Aziatische geneeskunde is zoals veel niet westerse geneeskunde meer holistisch. In Eindhoven willen we de acupunctuur nu ook introduceren, wij hebben het idee dat mensen in Eindhoven, acupunctuur goed kunnen gebruiken in hun dagelijkse leven. Acupunctuur is de stimulatie en vaak, blokkades weghalen op de meridiaan punten in het lichaam. Als u een klacht heeft, heeft dit vaak te maken met een geblokkeerd punt waardoor uw energie niet kan doorstromen.

Voor een veelzijdigheid aan klachten

Acupunctuur kan gebruikt worden voor veel doeleindes waaronder kleine klachten. Samen met u kijken we naar uw situatie, uw behoeftes en uw wensen en zoeken op deze manier naar een gepaste oplossing via een van onze behandeltechnieken. Of het nu spierpijn, een onregelmatige spijsvertering, impotentie of een laag libido is, wij kunnen het verhelpen voor een prikkie en met een prikkie.