CK Producties
Image default
Zorg

Efficiënt en veilig: EPD software voor hulpverleners in de GGZ

Welkom bij HCI GGZ, de leverancier van een geavanceerd elektronisch patiëntendossier (EPD) speciaal ontwikkeld voor professionals in de geestelijke gezondheidszorg (GGZ). 

Wat zijn de belangrijkste functionaliteiten van HCI GGZ? 

Het GGZ EPD van HCI heeft verschillende belangrijke functionaliteiten, zoals een gespecialiseerd EPD voor de GGZ, een veilige omgeving met NEN7510 certificering, een declaratieservice en uitstekende support. Het EPD is zeer gebruiksvriendelijk en helpt zorgprofessionals om snel de juiste informatie te tonen en gemakkelijk te gebruiken. HCI GGZ richt zich volledig op de GGZ en houdt zich bezig met het ontwikkelen van software die aan de behoeften van zorgverleners voldoet. Daarnaast biedt HCI GGZ integratiemogelijkheden met andere systemen, zodat het EPD naadloos kan communiceren met bijvoorbeeld statistische pakketten en e-health systemen. De gebruikerservaring is belangrijk voor HCI GGZ en zij streven ernaar om het meest gebruiksvriendelijke GGZ EPD aan te bieden. HCI GGZ is onderdeel van Health Cloud Initiative, een Nederlands bedrijf dat software ontwikkelt voor professionals in de zorg en als missie heeft om de zorg in Nederland te verbeteren. 

Routine Outcome Monitoring

De koppeling tussen ROM GGZ en HCI GGZ biedt behandelaars in de geestelijke gezondheidszorg de mogelijkheid om behandelingen te monitoren en evalueren. Dit is van cruciaal belang voor de kwaliteit van zorg. Met routine outcome monitoring (ROM GGZ) krijgt de behandelaar inzicht in de voortgang van de behandeling en kan deze indien nodig bijsturen. HCI GGZ biedt verschillende koppelingen en integraties met e-health platformen en ROM-systemen, zoals Embloom, BergOp, MindDistrict en VitalHealth. Met deze koppelingen kunnen behandelaars vanuit het HCI GGZ EPD direct toegang krijgen tot de functionaliteiten van het ROM-systeem. Hierdoor kunnen zij testen starten en de resultaten ontvangen. De koppelingen zorgen ervoor dat alle functionaliteiten direct beschikbaar zijn, inclusief de resultaten van de individuele vragen. HCI GGZ maakt gebruik van Koppeltaal om de informatiestromen tussen het EPD en de ROM/e-health systemen te integreren. Deze koppelingen bieden gemak voor zowel behandelaars als cliënten. 

EPD software voor hulpverleners in de GGZ

EPD staat voor Elektronisch Patiëntendossier en is een softwareprogramma dat speciaal is ontwikkeld voor hulpverleners in de Geestelijke Gezondheidszorg (GGZ). Dit systeem stelt hulpverleners in staat om op een efficiënte en veilige manier de gegevens van hun patiënten te registreren en te beheren.

Met behulp van EPD software kunnen hulpverleners alle relevante informatie over een patiënt in één overzichtelijke omgeving opslaan. Denk hierbij aan medische gegevens, behandelplannen, voorgeschreven medicatie en evaluaties. Dit zorgt ervoor dat hulpverleners snel toegang hebben tot de benodigde informatie, wat de kwaliteit en continuïteit van de zorg ten goede komt.

Daarnaast biedt EPD software ook mogelijkheden voor het delen van informatie tussen verschillende hulpverleners en zorginstanties. Dit maakt het gemakkelijker om samen te werken en de zorg af te stemmen op de behoeften van de patiënt.

Kortom, EPD software is een waardevol instrument voor hulpverleners in de GGZ om de zorg te verbeteren en te optimaliseren. Het zorgt voor een efficiëntere workflow, betere communicatie en een hogere kwaliteit van zorg.

https://crs-software.nl/