CK Producties
Zorg

Ontdek het Zorgportaal bij Vcare connect

Vcare zorgportaal | Koploper in digitalisering van zorg

Zorg is er voor de zorgbehoevende. Dat is wat wij geloven bij Vcare. En daarom zijn we iedere dag weer bezig met innovatie in de zorg om de druk het zorgproces te verlichten. Deze innovatie start bij de verdere ontwkkeling van ons eigen veilige cloudomgeving: Vcare connect.

Vcare connect helpt jou als zorgverlener alle belangrijke informatie te verzamelen op één plek. In Vcae connect heb jij een overzicht van alle agenda afspraken, patiënten gegevens, notities, belafspraken, contacten en nog veel meer. Deze gegevens worden veilig opgeslagen in de cloud zodat je niet afhankelijk bent van je werkplek. Het biedt dus juist tijdens het coronavirus een uitstekende oplossing voor zorgverleners door het gehele land.

Welke voordelen biedt het Vcare communicatieplatform?

Het Vcare connect platform is continu in ontwikkeling met nieuwe applicaties die gemak en ontzorging bieden voor de gebruiker. Enkele voordelen en type applicaties lees je hieronder:

  • Vcare Reporter: Heb altijd actuele, historische en trendgegevens bij de hand. Hierdoor kun je beter inspelen op ontwikkelingen en vraag vanuit de zorg. Tevens rapportage van statussen, beschikbaarheid, in- en uitloggen etc. op medewerkersniveau.
  • Vcare Faxservice: Veilig online faxen naar email met bescherming van persoonsgegevens door gebruik van separaat beveiligde internetverbinding.
  • Vcare Scheduler: Thuiszorgplanner met automatisch kalender en roosterplanning koppelen bij binnenkomende gesprekken om , bijvoorbeeld tijdens vakanties, de patiënt door te verwijzen naar de juiste persoon. Ideaal bij storings-/waarneemdiensten!
  • Eenvoudig herhaalrecepten uitschrijven: Patiënt kan via een keuzemenu zijn of haar herhaalrecept aanvragen.
  • Vcare Walldisplay: Om interne prestaties te meten zoals het aantal ingelogde en beschikbare medewerkers, de gemiddelde wachttijden, langst wachtende, aantal beantwoorde en niet-beantwoorde oproepen.

Minder druk op de lijn door effectieve triage

Dankzij de veelzijdigheid in toepassingen met al onze applicaties kun je als gebruiker van Vcare connect een efficiencyslag behalen in het zorgproces van jouw praktijk. Ons online zorgportaal maakt het mogelijk dat bij binnenkomende telefoontjes automatisch de juiste gegevens in beeld worden opgehaald voor de triagist. Zo kan snel geschakeld worden doordat de meest recente informatie opgehaald wordt van het dossier. Dit scheelt enorm veel tijd en verlaagt de druk op telefoon.

Slimme integraties met bestaande systemen in ons zorgportaal

‘Maar werkt Vcare connect wel met mijn huidige HIS of HAPIS systeem?’ Deze vraag krijgen we vaker van professionals. Maak je echter geen zorgen over de compatibiliteit, want bij Vcare hebben we een naadloze integratie ontwikkeld met de 3 grootste Huisartsinformatiesystemen aanbieders in Nederland. De integratie werkt momenteel met de systemen van Chipsoft, Topicus en Pharmapartners.

Vcare is grote voorstander van ehealth

Met de snel groeiende vergrijzing in Nederland staan we voor een grote uitdaging. Hoe maken we zorg betaalbaar en efficiënt, maar tegelijkertijd kwalitatief? Vcare draagt bij aan deze ontwikkeling met een veilige, digitale ehealth omgeving waarin patiënten, cliënten en zorgprofessionals goed samenwerken. Bovendien voldoet Vcare aan het NEN7510 en ISI27001 certificaat, waardoor we voldoen aan de strikte wet- en regelgeving die opgezegd zijn door de wetgever. Hierdoor zijn alle gebruikers verzekerd dat veilig beeldbellen, chatten en mailen de norm zijn.

Maak een afspraak met Vcare via 088-4800900 of vul ons contactformulier in op onze website. Dan komen wij graag langs op afspraak voor een demo.

https://www.vcareconnect.nl