CK Producties
Image default
Mode en Kleding

5 eenvoudige stappen om een ​​outfit voor uw kind te matchen

Bijpassende outfits zijn het schattigst, en je wilt er zeker van zijn dat de kledingkeuzes van je kind ervoor zorgen dat ze er geweldig uitzien (en je eruit laten zien als een stijlbewuste ouder). Gelukkig hoeft het matchen van outfits niet moeilijk te zijn. Volg deze eenvoudige stappen en je bent binnen de kortste keren klaar om te gaan!

Stap 1 – Afbeeldingen zoeken

Zoek de favoriete foto’s van uw kind van kleding die ze graag zouden willen dragen.

Kleuren

Bepaal welke kleuren het beste passen bij hun haar en huidskleur, evenals bij hun persoonlijkheid.

Garderobe

Dit zal je ook helpen erachter te komen welke items ontbreken in hun garderobe die later kunnen worden vervangen.

Stap 2 – Maak kleurenpaletten

Er zijn twee opties voor het maken van kleurenpaletten: als u een specifieke afbeelding in gedachten heeft, importeert u deze in Paint of een ander fotobewerkingsprogramma en gebruikt u deze als uw gids.

Photoshop

U kunt ook Photoshop, GIMP of een andere toepassing naar keuze openen en een van de vooraf ingestelde kleurenpaletten bekijken. Ik creëer het liefst mijn eigen op basis van wat ik denk dat goed zou staan ​​bij mijn kind.

Stap 3 – Ontdek wat er gedekt is

Vraag jezelf af wat er gedekt is voordat je je kast oppakt. Als uw kind een professioneel evenement bijwoont waarvoor een stropdas vereist is, moet u apart gaan winkelen.

Geklede outfit

Evenzo, als ze een geklede outfit nodig heeft en je alleen sneakers en jeans in huis hebt, wil je misschien dingen heroverwegen. Laat uw kind van tevoren weten wat er nodig is, zodat het zich dienovereenkomstig kan kleden.

Stap 4 – Kinderschoenen

Wat kleed jij je kind vandaag aan? Dragen ze een spijkerbroek, korte broek, een rok of een ander broekje? Als dat zo is, is het tijd om hun top te matchen met kinderschoenen. Of je een riem nodig hebt of niet, hangt af van wat je als broekje kiest. Als ze een broek dragen (eigenlijk, als ze al een broek dragen), doe ze dan in een riem. Je moet je kind de perfecte outfit geven door een leuke spijkerbroek met kinderschoenen te dragen. De schoenen moeten matchen met de kleur van de T-shirt.

Stap 5 – Krijg mode-inspiratie

Gebruik online mode-inspiratiesites om te zien wat voor outfits uw kind zou kunnen dragen.

Pinterest

Pinterest is geweldig om erachter te komen wat mensen dragen en hoe je dit in de garderobe van je kind kunt verwerken.

Artikelen

Er is ook een schat aan artikelen, zoals de onderstaande. Die je mode-advies geven over hoe je kinderen in een aantal verschillende stijlen kunt kleden. Bron: https://www.stylonic.nl