CK Producties
Image default
Aanbiedingen

De voordelen van raambekleding

De voordelen van raambekleding 

Of je nu op zoek bent naar een nieuwe manier om stijl aan je huis toe te voegen of meer controle wilt hebben over het licht dat je ruimte binnenkomt, raambekleding is een nuttige en aantrekkelijke oplossing. Jaloezieën, shades, shutters en gordijnen zijn er in allerlei stijlen, texturen en kleuren, zodat je het uiterlijk van elke kamer kunt aanpassen. Laten we enkele manieren bespreken waarop raambekleding je leven thuis kan verbeteren. 

 

Lichtregeling 

Raambekleding biedt volledige controle over de hoeveelheid licht die een kamer binnenkomt. Je kunt kiezen voor doorzichtige stoffen die natuurlijk zonlicht binnenlaten en toch privacy bieden. Of als je meer duisternis in een kamer wilt, kun je kiezen voor zwaardere stoffen zoals verduisterende gordijnen. Bovendien kun je bij bepaalde soorten raambekleding, zoals jaloezieën of rolluiken, ook de hoeveelheid licht die binnenkomt aanpassen door lamellen/louvres te openen en te sluiten.  Zo kun je precies de juiste sfeer creëren voor elke activiteit op elk moment van de dag!

 

Privacy en veiligheid   

Het meest voor de hand liggende voordeel van raambekleding is privacy, je wilt niet dat mensen van buitenaf je huis inkijken en omgekeerd! Met op maat gemaakte luiken of gordijnen, speciaal ontworpen voor grote ramen of terrasdeuren, kun je je gezin beschermen tegen ongewenste gluurders, terwijl je toch kunt genieten van natuurlijk licht van buiten. Ook zijn jaloezieën geweldig om te beschermen tegen verblinding door de zon en om isolatie te bieden als het gaat om het buitenhouden van koude tocht in de wintermaanden.  

                    

Stijl en decor   

Raamdecoraties zijn er in alle soorten en maten, zodat je iets kunt vinden dat past bij elke decorkeuze, van modern minimalisme tot rustieke charme,  en verschillende kleuren en texturen die perfect passen bij elk kamerontwerp. Hang gordijnen aan weerszijden van een raam of gebruik rolgordijnen voor grotere ramen, wat het beste uitkomt! Door verschillende kleuren of patronen met elkaar te combineren krijgt je huis een extra vleugje persoonlijkheid dat gasten niet snel zullen vergeten! Je kunt zelfs overwegen om twee verschillende soorten raambekleding met elkaar te combineren (bijvoorbeeld gordijnen in combinatie met houten jaloezieën) voor extra textuur en dimensie!              

 

https://raamdecoratiedeal.com/