CK Producties
Hobby en vrije tijd

Een ideaal cadeau: baby eerste jaar boek

Hoe wonderlijk is ons leven? Het begint al met de geboorte van ieder nieuw mensje. Het eerste snikje, het eerste hikje, het eerste lachje. Je omgeving buigt zich vol overgave naar je toe en geniet er volop van. Hoe leuk is het om dit soort momentjes op papier te zetten?

Baby eerste jaar boek voor de ouders

We groeien ons het hele leven, maar de grootste veranderingen vinden plaats in ons eerste levensjaar. Er gebeurt zoveel in dat eerste jaar, dat het soms niet bij te houden lijkt. Dat is echter niet waar, want een babyboek voor het eerste jaar biedt de mogelijkheid om per dag al die wonderbaarlijke veranderingen schriftelijk vast te leggen. Hoe fraai is het om, als ouders, later terug te lezen dat je dochter precies vijf weken na haar geboorte, haar eerste lachje uitdeelde?

Een eerste dagboekje voor je kindje is een ideaal cadeau voor elke aanstaande ouder. Een ideaal cadeau om te krijgen, een perfect cadeau voor de familieleden en vrienden om weg te geven tijdens de zwangerschap, de baby-shower of op kraamvisite.

Baby eerste jaar boek voor de kinderen

Uiteraard is het baby invulboek van Studio Ins & Outs er niet alleen om aantekeningen te maken en na een jaar definitief te sluiten. De dagboekjes worden na verloop van tijd steeds dierbaarder. Niet alleen voor jou, maar ook voor je kinderen later.

Om werkelijk te beseffen hoe kostbaar zo’n momentje kan zijn, moet je eens bedenken hoe verrast je zelf zou zijn, als blijkt dat je eigen ouders voor jou vroeger ook al een dagboekje bijhielden. Hoe grappig is het om terug te lezen dat je zelf na tien maanden voor het eerste trachtte te gaan staan, alleen maar om “papa’s autosleutels” van tafel te pakken?

Heerlijke, gouden momentjes, die je nooit meer mag vergeten en dus maar beter opschrijft en bewaart.