CK Producties
Image default
Aanbiedingen

Wat is een goede boxspring aanbieding?

Wanneer je een boxspring aanbieding langs ziet komen op het internet dan vraag je je vast af wat een boxspring nou precies is. Een boxspring is namelijk een nieuw soort bed dat tegenwoordig niet meer weg te denken is uit de verschillende beddenzaken. Dit artikel is geschreven om inzichten te geven in wat een boxspring nou precies is. Dus wanneer je een boxspring aanbieding langs hebt zien komen is het slim om dit artikel te lezen.

De boxspring

Een boxspring is eigenlijk een bedbodem met springveren. Het is een beklede bak van hout of metaal met daarin een frame. Onder de houten of metalen bak zitten natuurlijk de poten. Het frame heeft bonellveren of pocketveren dat ligt net aan het model. Het voordeel van het boxspring model is dat het een mooi uiterlijk heeft. Dit mooie uiterlijk hebben de boxspring bedden doordat het frame in zijn geheel bekleed is.

Het matras

Natuurlijk heeft de boxspring op het frame een dik en stevig matras liggen. Het matras zorgt voor de ondersteuning van het lichaam. Over het algemeen liggen op het frame twee matrassen om hier zodoende een tweepersoonsbed van te maken. De matrassen bestaan uit verschillende lagen zoals koudschuim, traagschuim of latex. De matrassen zijn verkrijgbaar in verschillende hardheden zodat aan iedere vraag kan worden voldaan. Ook is een verschil in matrasdikte te wijden aan het lichaamsgewicht. Wanneer je wat lichter bent is het verstandig een soft matras aan te schaffen en wanneer wat zwaarder een firm matras. Op ieder matras is het mogelijk om een topper neer te leggen. Dit is een matras over het gehele bed. Dit is waar je op moet gaan slapen. Het voordeel van een topper is dat het de spleet tussen de twee matrassen weghaalt.

Hoofdsteun

Iedere boxspring heeft de mogelijkheid om een hoofdsteun toe te voegen aan het bed. Het voordeel hiervan is dat je er lekker tegenaan kunt gaan liggen. Daarnaast ziet een hoofdsteun bij de boxspring een stuk beter uit. Wacht niet langer en bekijk het aanbod op Boxspring Gekte.