CK Producties
Image default
Aanbiedingen

Een website laten maken kan snel en makkelijk

Een website laten maken bij SiteToGo was voor mij een verademing. Eerder had ik al eens een poging gewaagd om een website te laten maken bij een ander bedrijf. Maar er was wat mij betreft geen sprake van een goede samenwerking. Sinds ik kennis heb gemaakt met SiteToGo voor het maken van een website, weet ik dat ik bij hen aan het juiste adres ben. Het zijn echt specialisten bij wie ik mijn website wil laten maken. Ze hebben een en al oor voor wat ik hen vertel over mijn wensen. Ze denken daarnaast goed met me mee. Wat naar mijn idee erg belangrijk is. Omdat je zelf natuurlijk leek bent. En helemaal geen idee hebt wat de mogelijkheden allemaal zijn wanneer je van plan bent een website te laten maken. Als leek heb je geen idee wat belangrijk is voor een website. Dat moet je verteld worden door een professional. En dat is wat er precies gebeurde tijdens ons eerste oriënterende gesprek. Mijn website zal al binnen één week online staan! Dat is toch fantastisch!?

Een website laten maken betekent meer dan wat pagina’s vullen met teksten

Een website laten maken, betekent namelijk niet dat je over één nacht ijs moet gaan. Een website is je visitekaartje van je bedrijf. Vaak het eerste contact dat er met je toekomstige klanten is, zonder dat je er zelf bij betrokken bent. Dus voordat je een website gaat laten maken, moet je voor jezelf heel goed op een rijtje hebben gezet wat je precies wilt bereiken met je website. Met de professionals van SiteToGo heb ik op hun verzoek dan ook eerst besproken wat mijn doel is dat ik graag wil bereiken met mijn website. Op basis van mijn wensenpakket en de meer dan 16 jaar ervaring van SiteToGo gaan zij voor mij aan de slag om mijn nieuwe website te ontwikkelen. In eerste instantie gebruiken ze daar een template voor, die helemaal naar mijn wensen zal worden aangepast.

SiteToGo

Bij een website laten maken komt meer kijken dan ik van tevoren zelf had kunnen bedenken. Het is niet voldoende om wat pagina’s te vullen met wat teksten. Natuurlijk wil ik dat mijn website die ik zal laten maken goed gevonden wordt. Daarom is het fijn om te weten dat elke website die SiteToGo oplevert, volledig technisch is geoptimaliseerd voor de zoekmachine Google.