Menu

Kies voor een inductie kookplaat van de elektrospecialist

oktober 19, 2018 - Huishoudelijk
Kies voor een inductie kookplaat van de elektrospecialist

Is uw keuken ook al enkele jaren oud en aan vernieuwing toe? Bent u op zoek naar een nieuw kookvuur? Een dat via moderne technologie veiliger en efficiënter is? Kies dan voor een inductie kookplaat van Lommelen NV. Bij deze specialist in elektro, koopt u tegen een voordelige prijs een inductie kookplaat. In de ruime toonzaal in Lommelen vergelijkt u op uw gemak de verschillende uitvoeringen. U vindt er bijvoorbeeld inductie kookplaten van bekende merken als Bosch en Miele. Welke u ook kiest, bij deze elektrospecialist bent u altijd verzekerd van uitstekende kwaliteit. Heeft u nog vragen? Het personeel in de toonzaal krijgt een uitgebreide opleiding. Zo geven ze u het beste advies over een inductie kookplaat, maar ook voor het kopen van een wasmachine.

Ontvang deskundig advies wanneer u een nieuwe wasmachine gaat kopen

Een nieuwe wasmachine kopen, dat doet u niet zonder grondig onderzoek. Een wasmachine is namelijk een grote investering en een belangrijk onderdeel om uw huishouden goed draaiende te houden. Ga daarom uw nieuwe wasmachine kopen bij Lommelen NV. Bij deze specialist in elektro krijgt u namelijk het beste advies. Zij luisteren graag naar uw wensen en behoeften om u de beste machine voor uw situatie aan te raden. Een wasmachine voor een gezin met vier kinderen is namelijk verschillend van een wasmachine voor een alleenstaande. Ook als u een wasmachine gaat kopen bij deze specialist, kiest u uit de beste merken. Denk hierbij aan AEG, Whirlpool en Bosch.

Leveren en plaatsen van uw inductie kookplaat en wasmachine na het kopen

Heeft u besloten welke inductie kookplaat of wasmachine u gaat kopen? Dan bestelt u deze eenvoudig in de winkel of online. Kiest u voor online? Kijk dan zeker ook eens in de koopjeshoek van deze specialist! Daar vindt u heel wat elektro-apparaten tegen een nog scherpere prijs. Wist u trouwens dat de specialisten van deze elektrowinkel graag uw wasmachine of inductie kookplaat bij u thuis komen leveren? Vervolgens zal de specialist deze ook vakkundig plaatsen. Zo kunt u er meteen mee aan de slag. Handig, toch? Ga dus snel op zoek naar uw nieuws wasmachine of inductie kookplaat bij Elektro Lommelen NV.