CK Producties
Woning en Tuin

Schakel de deskundigen in voor uw bootstoffering

U heeft al een aantal jaren een prachtige boot, maar merkt dat de bekleding aan vernieuwing toe is. Kies daarom voor de bootstoffering van stoffeerderij Calypso. Zij zijn de afgelopen jaren uitgegroeid tot een gespecialiseerd bedrijf in de regio van Zwolle. Bovendien hebben ze twee toplocatie in Nederland waar ui van dienst zijn met het bekleden van al uw bootkussens. Zo ziet uw bootstoffering er weer uit als nieuw. Nu is het alleen de vraag voor welke stoffering u gaat en welke het beste bij uw boot past. Ook daarbij helpt stoffeerderij Calypso u. Zij adviseren u over de verschillende mogelijkheden zoals bootstoffering voor uw buitenmeubels. Deze zijn bestand tegen bijna alle weersinvloeden.

Bootstoffering op maat gemaakt

Uw jacht verdient toch het beste? Voor de mooiste bootstoffering schakelt u stoffeerderij Calypso in. Zij regelen het (her)stofferen van jachten en schepen met maatwerk, verfijnde detaillering en materiaalkennis. Zo is uw interieur uniek en bestand tegen elementen als zonlicht en vocht. Bovendien is het mogelijk om uw buitenmeubels te voorzien van leer en kunstleer. Ideaal voor iedere weerssituatie. Dit bedrijf doet alles van het renoveren van bestaande stofferingen tot het ontwerpen en ontwikkelen van een geheel nieuw zitmeubilair. Zelf het handmatig vervaardigen van bed matrassen is een van de specialiteiten van stoffeerderij Calypso. Wanneer schakelt u deze specialist in voor de beste stoffering?

Duurzame stoffen voor al uw bootstoffering

Zoekt u naar een bootstoffering die voor uw jacht perfect op maat gemaakt is? En naar al uw wensen luistert en realiseert? Dan kiest u voor stoffeerderij Calypso. Zij beschikken over een eigen atelier waar de mogelijkheden oneindig zijn. Voor een goed en volledig beeld van de collectie gaat u langs dit bedrijf. Daar kunt u terecht voor een eigentijdse collectie stoffen en leerkwaliteiten van de beste merken. Laat u informeren over de specifieke eigenschappen en toepassingsmogelijkheden van alle materialen. Het is zelfs mogelijk om de stalen van de stoffen mee naar huis te nemen, zodat u er rustig naar kunt kijken.