CK Producties
Woning en Tuin

PKVW voor beveiliging van de buitendeuren

De eerste stap om een huis goed te beveiligen begint met de buitendeuren. Je kunt een slotenmaker Den Haag inhuren met de PKVW om dit te doen.

PKVW slotenmaker

PKVW is de afkorting voor Politiekeurmerk Veilig Wonen. Een slotenmaker Den Haag die de keurmerk heeft word ook wel een PKVW slotenmaker genoemd. Voor het beveiligen van de buitendeuren is het inhuren van een PKVW slotenmaker dan ook een van de beste opties. De prijzen voor hun diensten ligt veel lager dan bij beveiligingsbedrijven en de kwaliteit is ook veel hoger.

Beveiligen buitendeuren

De slotenmaker begint het beveiligen van de buitendeuren met het monteren van sloten. Dit zijn anti-inbraak sloten met een veiligheidsbeslag. Het forceren van zulke sloten is heel moeilijk en neemt veel tijd in beslag. Minimaal twee van zulke sloten zullen op de buitendeuren geplaatst worden. Daarna worden de buitendeuren ook nog versterkt met anti-inbraak strips om het gebruik van een koevoet te voorkomen om zo de deur open te krijgen.

Beveiligen

Wanneer de buitendeuren goed beveiligd zijn zullen inbrekers via de raam naar binnen proberen te komen. Het is daarom verstandig om de ramen op dezelfde manier te laten beveiligen door een slotenmaker Den Haag.