CK Producties
Image default
Aanbiedingen

iPhone 12 pro Max

De iPhone 12 pro max is de nieuwste iPhone die er is en is de opvolger van de iPhone 11 pro max. De 12 pro Max is de beste iPhone die nu op de markt is. De smartphone is vertrouwd, fris en uitgerust met een groot scherm. Verder beschikt het nog over uitstekende specificaties zoals de drievoudige camera met een 6,7 inch scherm. De telefoon is ook uitgerust met 5G, waardoor je overal en altijd razendsnel internet hebt. De Pro Max is echter wel heel duur en door het gigantische glazen scherm is hij ook heel kwetsbaar voor krassen en barsten. Het kan handig zijn om een hoesje aan te schaffen om zo je telefoon te beschermen. In deze blog een aantal van die iphone hoesjes besproken.

Bookcase hoesje
Als je op zoek bent naar hoesjes iphone kom je vast ook uit op een bookcase hoesje. Dit hoesje beschermt zowat het hele toestel. Ze beschermen de voor-,achter- en zijkant van uw toestel. De hoesjes hebben een wat meer zakelijke uitstraling. Ze zijn een beetje luxueus. Dit past ook wel bij zo een dure telefoon. De bookcase hoesjes krijgen hun zakelijke uitstraling door het materiaal waarvan ze gemaakt zijn. Ze zijn namelijk gemaakt van leer. Buiten dat dit hoesje je telefoon beschermt, kan je ook nog veel andere spullen erin kwijt. Je kan hierbij denken aan bankaarten, brief geld en pasjes. Het hoesje sluit door een magneet en is zeer betrouwbaar.

Hardcase
Als je je Pro Max goed wilt beschermen kan je ook altijd nog kiezen voor de hardcase. Dit hoesje beschermt je iPhone tegen stoten barsten en krassen. Het hoesje beschermt echter niet de voorkant van je telefoon. He gaat om de voor-en zijkant. Om je iPhone 12 dan volledig te beschermen is het aan te raden om een screenprotector aan te schaffen. Die gaat over de voorkant van je telefoon. Zo is je hele telefoon weer beschermt en is de kans op schade aanzienlijk kleiner geworden.

http://iphonehoesjes.nl