CK Producties
Image default
Aanbiedingen

Laptop trends van 2020

De trends in de laptops veranderen in een rap tempo. Elk jaar wordt de technologie beter en beter. En het wordt voor jou ook dus weer lastiger om een laptop te kopen. Om je bij te praten over de laatste trends hebben wij een lijst voor je gemaakt waarin we de trends bespreken in de wereld van de laptops. Hieronder zie je de lijst met trends die je gaat terug zien in de nieuwste laptops

1. Een super snelle SSD

De SSD, ook wel de Solid State Drive genoemd is hot. Het is de standaard voor nieuwe laptops. Dit komt omdat het razendsnel is ter vergelijking met de HDD. De SSD is snel, licht en ook nog eens energiezuiniger dan de HDD. Als je dus zelf laptop samenstellen is het zeker een goed idee om een SSD aan te schaffen.

2. Dual Band

Dual band zegt je waarschijnlijk helemaal niks maar het wordt door veel scholen geëist in de laptops. Dual band zorgt ervoor dat de laptop kan verbinden op 2.4 en 5ghz kanaal internet. Het meest populaire kanaal is de 2.4 Ghz, maar omdat hier de meeste mensen op zitten is het signaal niet altijd even goed. Daarom is 5Ghz een beter alternatief voor goede stabiele verbinding.

3. 13 en 14 inch laptops

Een aantal jaar geleden was de norm een groot laptop scherm. Hoe groter hoe beter werd er vaak gedacht. Vandaag de dag zijn laptop schermen van z’n 13 tot 14 inch populairder. Veel studenten kiezen dit formaat omdat het makkelijker mee te nemen is en lichter van gewicht is. Bij een custom laptop kan je dus zelf bepalen hoe groot het scherm moet zijn.

 

 

 

4. Chromebook

 

 

Een Chromebook is een laptop gemaakt door google met de software google chrome. De software runt op het besturingssysteem Linux. Het voordeel van een chromebook is dat de batterij erg lang mee gaat vanwege het besturingssysteem.

https://laptopzelfsamenstellen.nl/