CK Producties
Image default
Aanbiedingen

Fillers en botox, weet jij wat de verschillen zijn?

Fillers en botox, weet jij wat de verschillen zijn?

Fillers en botox worden vaak met elkaar verward. Mensen hebben het dan over botox terwijl ze eigenlijk fillers bedoelen, en vice versa. Weet jij wat de verschillen zijn tussen beide soorten injectables? Zo ja, zie deze blog dan als een opfriscursus. Indien je niet goed weet wat het verschil is tussen botox en fillers, dan kun je je na het lezen van deze blog een ware expert noemen. In deze blog gaan we namelijk wat dieper in op de toepassingen van beide injectables.

 

Wat zijn fillers en wat is botox?

Om te beginnen is het goed om te weten dat fillers en botox beide substanties zijn die in de huid worden geïnjecteerd. Deze injecteerbare substanties hebben tot doel om de uitstraling en/of vorm van het gezicht te veranderen en te verbeteren. Fillers en botox zijn erg geliefd omdat ze het verouderingsproces tegengaan. Ze zorgen ervoor dat fijne lijntjes en rimpels minder opvallen en gaan volumeverlies tegen waardoor het gezicht weer een wat jongere uitstraling krijgt.

 

Waar wordt botox voor gebruikt?

Botox wordt voornamelijk gebruikt rondom het voorhoofd. Het wordt ingezet om lijntjes en rimpels te verdoezelen en minder zichtbaar te maken. Zo kan botox onder andere ingezet worden bij de behandeling van fronsrimpels, rimpels op het voorhoofd en kraaienpootjes. Door het inspuiten van botox neemt de spiersamentrekking af en zullen de spieren zich beter ontspannen. Heb je last van zenuwtrekjes bij het oog, migraine of transpireer je overmatig? Ook dan kan het helpen om wat botox in de spieren die de zenuwtrekjes of het overmatige transpireren veroorzaken te spuiten.

 

Waar worden fillers voor gebruikt?

De naam verklapt het eigenlijk al een beetje. Fillers worden namelijk gebruikt om volumeverlies “op te vullen”. Volumeverlies treedt vooral op rondom de mondhoeken, bij de wangen en onder de ogen. Fillers kunnen een uitkomst zijn wanneer je last hebt van ingevallen wangen, ogen of rimpels rondom de mondhoeken. Ook worden fillers veel gebruikt om de lippen groter te maken.

 

Afspraak voor een filler of botox behandeling maken?

Een filler of botox behandeling laat je het beste uitvoeren bij een betrouwbare injectables kliniek. Lees je goed in over de behandeling en laat je adviseren. Alles voor het beste resultaat!

 

https://www.clinic63.nl/