CK Producties
Image default
Entertainment

Opblaaspop 60 jaar online bestellen

 Een opblaaspop 60 jaar online bestellen? Dit gaat gemakkelijk via onze website. Via huur een pop.nl kunt u verschillende poppen voor iedere gelegenheid verkrijgen. Zo vind je er bij ons poppen voor buiten in de tuin, bijvoorbeeld met verlichting zodat ze extra opvallen. Maar bijvoorbeeld ook poppen voor in je eigen woonkamer of juist voor in een groot feest in een zaal. Voor de echte grappenmakers hebben wij ook enkele ondeugende opblaasbare poppen.

Hoe het werkt

Bij ons is het bestellen van een opblaaspop 60 jaar heel erg makkelijk. Wij doen er namelijk alles aan dat uw aanschaf soepel verloopt. Je kunt bijvoorbeeld ver van te voren al een pop bestellen. Wij zorgen er dan voor dat hij door PostNL op tijd verzonden en afgeleverd wordt op het juiste adres. In het pakket dat u geleverd krijgt zit alles wat u nodig zal hebben om de pop op te kunnen zetten. Denk bijvoorbeeld aan; haringen, een hamer, nodige touw, de pop zelf, een opblaasapparaat (blower) en natuurlijk de handleiding. Dit pakket is dus zo inclusief dat de pop binnen een paar minuten op staat en u dus snel aan alle andere voorbereidingen van uw gelegenheid bezig kunt.

 

Tot slot, wanneer uw feest afgelopen is, kunt u alle spullen terug in het pakket stoppen en zorgen wij ervoor dat u dit gratis weer naar ons terug kunt sturen. Een extra optie: u kunt er ook voor kiezen om uw pakket bij ons op te komen halen op onze locatie en deze daar ook weer terug te brengen. Zo kunt u goedkoper uit zijn omdat dan de bezorgkosten wegvallen.

Zien we uw bestelling snel?

Zien wij uw bestelling snel klaar staan in ons systeem? Dat hopen wij wel! Zodat u een onvergetelijke dag kan bezorgen met een toffe verrassing aan degene die zo speciaal voor u is. Wij wensen u een vrolijk feestje!

Benieuwd geworden naar ons assortiment of heeft u bijvoorbeeld vragen over onze service? Bezoek dan vooral onze website of neem contact met ons op!