CK Producties
Image default
Particuliere dienstverlening

Uw klassieker verkopen vanwege de beperkingen die in de wintermaanden gelden

Bent u de trotse bezitter van een oldtimer? Dan bent u daar maar wat zuinig op. Dit betekent doorgaans ook dat u uw wagen in de wintermaanden in de garage laat staan. De grillige winterse omstandigheden kunnen kwetsbare onderdelen van uw auto namelijk al snel beschadigen, met alle gevolgen van dien. Bovendien is de kans op ongevallen in de wintermaanden natuurlijk groter. Het feit dat een oldtimer in de wintermaanden binnen moet staan, doet sommige eigenaren uiteindelijk overwegen hun klassieker te verkopen.

Beperkende voorwaarden van verzekeraars

In de wintermaanden kunnen reparatiekosten aan uw oldtimer flink oplopen. Daarom staan de meeste klassieke wagens in de periode van het jaar ook stil. Sommige oldtimerverzekeraars stellen dit zelfs verplicht en leggen dit in de polisvoorwaarden vast. Wanneer uw wagen de weg niet op mag, betekent dit dus ook dat u voor deze periode een overdekte stalling dient te regelen. Heeft u uw buik vol van dergelijke randzaken en overweegt u uw wagen van de hand te doen? Oldtimers verkopen doet u het best via mijnoldtimerverkopen.nl.

Uw klassieker verkopen in minder dan 24 uur

Bij eerdergenoemde specialist kunt u binnen 24 uur uw oldtimers verkopen. Na een onlinekentekencheck kunt u kosteloos een afspraak maken voor een professionele taxatie op locatie. Een expert beoordeelt uw wagen en brengt een bod uit. Indien u dit accepteert, kunt u direct uw klassieker verkopen. U ontvangt dan ook meteen een RDW-vrijwaringsbewijs en het afgesproken bedrag treft u binnen een etmaal op uw rekening aan.

Ontdek de mogelijkheid tot consignatieverkoop

95% van alle oldtimers ontvangt na de taxatie op locatie een positief bod. Na de overeenkomst zal mijnoldtimerverkopen.nl uw oldtimers verkopen. Houdt u zelf liever meer controle over de verkoop? Dan bestaat er een mogelijkheid tot verkoop via consignatie in de showroom. Naar welke vorm van het verkopen van een klassieker uw voorkeur ook uitgaat, u kunt hiervoor eenvoudigweg via de website contact opnemen met dé specialist!