CK Producties
Image default
Particuliere dienstverlening

Een kapper nodig? Probeer deze kapperszaak nabij Lekkerkerk eens uit

Het is een vak apart om mooie en fraaie kapsels te creëren. Niet iets waarvoor iedereen in de wieg is gelegd. Daarom gaat u naar de kapper, en niet naar zomaar een kapper: u brengt een bezoek aan de beste kapperszaak in regio Lekkerkerk. Brengt u een bezoek aan Monique’s Hairfashion in Krimpen aan de Lek, dan bent u gegarandeerd van de beste service. De professionals overleggen met u om tot de mooiste haarcreaties te komen. Op die manier kan iedere klant de zaak tevreden verlaten. De kapperszaak in de omgeving van Lekkerkerk is er voor zowel mannen als vrouwen die hun haar willen laten knippen of verzorgen. Ook (kleine) kinderen kunnen er terecht. Wenst u enkel uw haar te laten knippen? Of wilt u uitgebreid extensions of highlights laten aanbrengen? Wat uw wens ook is: de specialisten maken de wens werkelijkheid.

Voor elke behandeling

De professionele kappers bij kapperszaak Monique’s Hairfashion in Krimpen aan de Lek, nabij Lekkerkerk, hebben allen een kappersdiploma en zijn niet bang voor uitdagingen. Samen met u werken ze aan het mooiste resultaat, of u nu om een simpele behandeling of juist een uitgebreide behandeling vraagt. Het haar van dames vraagt in veel gevallen om uitgebreidere verzorging dan het haar van mannen. Daarom kunt u voor elke behandeling in de salon terecht. Of u nu uw haar wilt laten knippen, stylen, verven of u extensions wilt laten aanbrengen: het kan allemaal. Wilt u uw look compleet maken voor bijvoorbeeld een bruiloft? Dan laat u zowel uw haar als visagie bij deze kapperszaak in regio Lekkerkerk verzorgen.

Maak een afspraak voor een behandeling naar keuze

Een van de grote pluspunten van deze kapperszaak uit regio Lekkerkerk is de ontspannen en ongedwongen sfeer die er hangt. U bevindt zich in de salon in een omgeving waar niets per se moet – u heeft geen verplichtingen, uitsluitend mogelijkheden. Ook kinderen voelen zich al snel op hun gemak. Wilt u dit zelf ervaren? Maak dan een afspraak!

https://moniqueshairfashion.nl/