CK Producties
Muziek

Verbinding zoeken door de djembé workshop

Hoe kan je een verbinding zoeken? Door muziek te maken! Met de djembé workshop word je met elkaar verbonden, vind je een moment van gezelligheid, maar ook van ontspanning. Voor de djembé workshop hoef je nergens naar toe te komen, want de workshop wordt helemaal gegeven op de locatie waar jouw voorkeur naar uitgaat. Dat mag uiteraard ook zijn op de locatie van de djembé workshop zelf, maar wil je dit liever op je bedrijf of op school dan is dat ook een mogelijkheid. Niet alleen kan je hier terecht voor een djembé workshop, maar eer worden meerdere percussie instrument bespeeld door de leraren van de workshops je kunt dus kiezen ui meerdere instrumenten om te gaan bespelen. Maar de djembé workshop is toch wel een veel gekozen workshop, omdat dit een bekend instrument is onder velen. 

Afrikaanse muziek maken

Tijdens de djembé workshop leer je op een Afrikaanse manier het instrument te bespelen. Op een echte klassieke wijze is het natuurlijk het leukste om de muziek te maken. Je krijgt de workshop van een echte afrikaan die ook al jaren met dit instrument omgaat en vanaf jongs af aan al djembé speelt. Een echte professional, die jou gaat leren om dit instrument ook goed te bespelen tijdens de djembé workshop. 

Arrangementen voor een leuke dag

Er worden diverse arrangementen aangeboden voor de djembé workshop. Je kunt bijvoorbeeld een combinatie oen van een dagje een workshop doen met een groep en daarna een diner met zijn alle in een lekker restaurant. Maak de djembé workshop nog uitgebreider door er een heel gezellige dag van te maken met zijn allen. Ook kan je je als alleenstaande aansluiten bij een groep voor allemaal singles end ie zullen dan samen een leuke dag tegemoet gaan waarin ze stap voor stap kennis maken met dit leuke instrument.