CK Producties
Image default
Aanbiedingen

Gedisciplineerd een dieet volgen

Het volgen van een dieet is niet alleen lastig omdat je er veel discipline voor nodig hebt, maar ook omdat het vinden van recepten nog niet zo eenvoudig geschiedt. Volg jij een fodmap dieet? Dan mag je dus geen fermenteerbare oligosachariden, disachariden (ook wel lactose), monosachariden (oftewel fructose) en polyolen (wat gelijk staat aan suikeralcoholen). Houd jij je dus aan dit dieet, dan vallen er al heel wat standaard recepten af. Echter, het is van groot belang om het dieet na te streven, dus moet je door blijven zoeken totdat je een passend recept gevonden hebt. Echter, om het leven voor alle mensen die een dieet volgen te vergemakkelijken, heeft Verdify een receptendatabase ontwikkeld. Lees snel verder om te weten te komen hoe het werkt!

Verdify biedt allerlei heerlijke en gezonde recepten aan uit de mediterrane keuken. Geef in jouw profiel aan welk dieet je volgt en welke andere ingrediënten je daarnaast zou willen vermijden bij het koken. Een aantal veelvoorkomende diëten staan alvast voor jou vermeld, zodat je jouw dieet hieruit eenvoudig kunt selecteren. Maak tevens voor jouw gezinsleden een profiel aan, opdat je voor verschillende samenstellingen kan koken. Als iemand met een lactose-allergie dan bijvoorbeeld niet mee-eet, krijg je weer andere recepten te zien. Ideaal dus, als je met verschillende behoeftes te maken hebt tijdens het koken.

Eet jij ook graag mediterrane gerechten, maar ben je bang de variatie te missen doordat je een dieet bent gaan volgen? Niet getreurd, want Verdify zorgt dat er elke week andere recepten getoond worden, zodat jij je nooit meer zorgen hoeft te maken over een ongevarieerd dieet. Duik de keuken in en laat je verrassen door jouw eigen kookkunsten. Kook als een echte keukenprinses of –prins en laat je inspireren door Verdify’s recepten. Koken was nog nooit zo’n feest geweest!

https://verdify.nl/