CK Producties
Image default
Aanbiedingen

VVE taken uitbesteden

 

Als vereniging van eigenaren is het soms handig om een aantal taken uit te besteden. Voornamelijk als VVE in Amsterdam heb je namelijk erg veel taken, die goed uitgevoerd moeten worden. Het kan lastig zijn om al deze taken juist uit te voeren. Daarnaast moeten er wel eigenaren zijn die zin hebben om hier moeite voor te doen en hier ook nog eens tijd voor hebben. Het meerjarenonderhoudsplan opstellen, vergaderingen voorbereiden en uitschrijven en alle andere taken kosten namelijk erg veel tijd. Het is gelukkig mogelijk om deze taken uit te besteden aan een VVE beheerder.

VVE beheerder

Een beheerder van een vereniging van eigenaren kan een aantal taken overnemen of alle taken. Hierdoor hoef je je als eigenaar niet meer druk te maken over het meerjarenonderhoudsplan of achterstallig onderhoud. Als vereniging van eigenaren moet je echter wel zeker weten dat de vereniging van eigenaren beheerder waar je een contract mee afsluit, gekwalificeerd is om deskundig advies te geven. Gelukkig is er een SKW certificaat ontwikkelt, waardoor je zeker kunt weten dat een organisatie deskundig is. Wanneer een bedrijf een SKW certificaat heeft, betekent dit dat het een goede, kwalitatief hoogstaande beheerorganisatie is.

Ervaren in VVE’s adviseren

De Amsterdamse VVE Beheerder is SKW gekwalificeerd en ingeschreven bij de AFM. Doordat het bedrijf is geregistreerd bij de AFM, mogen ze ook advies geven over het afsluiten van verzekeringen en afsluiten van schadeclaims. Al bij al is De Amsterdamse VVE Beheerder een zeer betrouwbaar bedrijf. Ze zijn al vele jaren gespecialiseerd in het adviseren van verenigingen van eigenaren en het opstellen van meerjarenonderhoudsplannen, waardoor ze ook altijd deskundig advies kunnen geven. De VVE beheerder staat altijd klaar om advies te geven, aangezien ze 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar zijn. Hierdoor hoef je je als VVE nooit zorgen te maken en weet je dat je gebouw in goede handen is.