CK Producties
Image default
Dienstverlening

Claimen van letselschade Den Haag

Wanneer u letsel heeft opgelopen door een fout van iemand anders, dan wilt u de kosten hiervoor kunnen claimen bij de betreffende partij. Hiervoor heeft u een goede letselschade advocaat nodig met de juiste kennis en ervaring. Voor het claimen van letselschade Den Haag kunt u rekenen op de deskundigheid van Thomas van Dijk. Hij staat samen met zijn collega’s voor u klaar en hanteert een effectieve aanpak om de gewenste resultaten te behalen. Hiervoor werkt hij ook samen met specialisten die expertise hebben op onder andere medisch of Arbo technisch gebied.

Second opinion bij Van Dijk advocaten

Heeft u momenteel een andere belangenbehartiger, maar bent u niet tevreden over zijn of haar aanpak van uw zaak? Dan kan het prettig zijn om de mening en inzichten te krijgen van een andere advocaat. Bij letselschade advocaat Van Dijk kunt u in dat geval terecht voor een second opinion letselschade Den Haag. Hij zal hiervoor alle aspecten van uw zaak met u doorlopen om een volledig beeld te krijgen van de kosten die u maakt als gevolg van uw letsel. Heeft u een rechtsbijstandsverzekering, dan is een second opinion in de meeste gevallen kosteloos.

LSA advocaten

Wilt u zeker weten dat uw letselschade advocaat over de juiste expertise beschikt om uw zaak te behandelen? Dan kunt u het beste kiezen voor een LSA advocaat. Niet elke letselschade advocaat mag zichzelf een LSA advocaat noemen. LSA advocaten zijn lid van de vereniging van letselschade advocaten. Om hier lid van te kunnen zijn, moet aan bepaalde eisen worden voldaan. Hierbij kunt u denken aan de juiste diploma’s, een bepaald aantal jaren ervaring en het regelmatig volgen van bijscholing in het vak. Van Dijk is een LSA advocaat. Met hem bent u dus verzekerd van een professionele aanpak.

https://www.letselschadeadvocaatvandijk.nl/