CK Producties
Image default
Dienstverlening

Opzoek naar een schoonmaakbedrijf in Enschede?

Dan bent u bij het beste schoonmaakbedrijf in Enschede aan het juiste adres, wanneer het aankomt op de dagelijkse schoonmaak van kantoren en sanitair in uw onderneming. Erg gaat gewoon heel veel tijd zitten in de schoonmaak van uw pand wanneer u het zelf moet doen, en dan is het vaak beter om daar iemand voor in te huren. Wij van schoonmaakbedrijf Enschede zijn daar de aangewezen persoon voor en nemen dan ook graag deze taken uit handen. Omdat wij een veelzijdig bedrijf zijn met veel ervaring in deze branche zijn wij voor elke vorm schoonmaak in te huren. Ook voor bijvoorbeeld de jaarlijkse glasbewassing van uw pand. Dus bent u nog zoekende naar een schoonmaakbedrijf voor de dagelijkse schoonmaak? Neem dan is telefonisch contact op voor verdere informatie. 

Werkwijze

Wij zijn een veelzijdig schoonmaakbedrijf in Enschede dat al voor erg veel ondernemingen en bedrijven, de wekelijkse schoonmaak doet. U moet hierbij denken aan het schoonmaken van de toiletten en het dweilen van de vloer. Het leegmaken van de prullenbakken en aanvullen van  zeep, en het stofzuigen en afstoffen van de vloer op het kantoor. Daarnaast nemen we ook altijd deurklinken af en zorgen we er dus voor dat we ook aan de corona periode denken. Voor deze taken kunnen wij dus elke dat op afspraak langskomen zodat u kantoor er altijd goed bijligd. 

Jaarlijkse schoonmaak

Wij zijn ook in te huren voor de jaarlijkse schoonmaak, u kunt hierbij denken aan het lappen van alle ramen aan de buitenkant van het gebouw. Wat gemiddeld vaak twee keer per jaar gebeurd. Of bijvoorbeeld en schoonmaken van alle gevels rondom het gebouw van u onderneming in Enschede. En zijn we van alles voorzien en hebben we alle apparatuur in huis om deze klussen uit handen te nemen. En zijn we in het bezit van een of meerdere hoogwerkers wanneer we instaat zijn als schoonmaakbedrijf, elk kantoorgebouw in Enschede schoon te maken.