CK Producties
Image default
Banen en opleidingen

Projectmanager

Projectmanager

Je krijgt een boeiende en afwisselende job met veel verantwoordelijkheid. Je stuurt gemotiveerde mensen aan binnen een open cultuur en mag eigen inbreng leveren. Hierbij krijg je een aantrekkelijk salaris met ruim pakket aan extralegale voordelen.

Jouw verantwoordelijkheden

Als Projectmanager sta je in voor het uitbouwen van je eigen business-unit. Je gebruikt je commerciële vaardigheden om nieuwe klanten en projecten aan te brengen of bestaande klanten te onderhouden. Eens je een goede klantenbinding hebt, stel je offertes op voor elektrische projecten. Je staat in voor de planning, werkbezetting en de nodige middelen. Tijdens de werken coördineer je de werken naar timing, veiligheid, budget en kwaliteit. Hierin stuur je een vast team van projectleiders en arbeiders aan.

Jouw profiel

  • 5 jaar ervaring binnen de elektrotechnische wereld
  • 3 jaar ervaring als leidinggevende
  • Bachelor binnen een technische richting
  • Aansturende en commerciële vaardigheden
  • Kennis Frans en/of Engels is een plus

Ons aanbod

Vanuit onze marktkennis begeleidt wij jou naar een job die bij je past, waardoor je jouw expertise kan verruimen en benutten. We gaan in gesprek om een passend salaris af te stemmen. Rekening houdend met jouw ervaring, opleidingen en functie komen we steeds tot een competitief loonpakket waar jij je goed bij voelt.

https://www.vindazo.be/vacatures/projectmanager.html